Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları hatırlattığımızda inanıyoruz ki 10 Ağustos akşamı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci cumhurbaşkanı olarak millete hizmete devam edecektir"

12.07.2014 18:08

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları hatırlattığımızda inanıyoruz ki 10 Ağustos akşamı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci cumhurbaşkanı olarak millete hizmete devam edecektir" dedi.

"Yetimlerle İftar" programına katılmak üzere kente gelen Kılıç, partisinin il başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, kentte 30 Mart yerel seçimlerinden önce özel yurtlarla ilgili bazı sıkıntılar yaşandığını söyledi.

Bu sıkıntının yurt geneline yayıldığını fakat çıkış noktasının Düzce'den başladığını anlatan Kılıç, "Bu sıkıntılarımızın ilk ulusal anlamda duyulmasının başlangıç noktası Düzce'ydi. İki öğrenci kardeşimiz zorla yurtlarından ayrılmak durumunda kalmıştı. Biz onları, teşkilatımız ve yerel bürokrasimizin müdahalesiyle hemen Kredi ve Yurtlar Kurumumuzdaki yurtlarımıza aldık ve orada sıkıntı çekmeden kalmaya devam ediyorlar" şeklinde konuştu.

"12. cumhurbaşkanımız için seçim süreci içindeyiz" diyen Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı:

"Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekillerinin tamamının imzasıyla cumhurbaşkanı adayı olarak şu anda bu yarışın içinde. Seçim süreci olduğu için adına 'yarış' diyoruz. Aslında bize göre 10 Ağustos'ta, bu seçimin sonucunda eminiz ki birinci turda, Genel Başkanımız ve Başbakanımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci cumhurbaşkanı, halk tarafından seçilen, cumhurun reisi olarak Çankaya'ya çıkacaktır. Tüm çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları hatırlattığımızda inanıyoruz ki 10 Ağustos akşamı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci cumhurbaşkanı olarak, millete hizmete devam edecektir. Sadece vites yükseltiyoruz, değiştirmiyoruz. "

Konuşmaların ardından İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Kılıç'a yöresel ürünler hediye etti. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement