Datça'nın Sorunları Türkiye Kent Konseyleri Platformu Gündeminde - Son Dakika
Yerel

Datça'nın Sorunları Türkiye Kent Konseyleri Platformu Gündeminde

Datça\'nın Sorunları Türkiye Kent Konseyleri Platformu Gündeminde

Datça Kent Konseyi'nin davetlisi olarak geçtiğimiz gün Datça'ya gelen Türkiye Kent Konseyleri Yürütme Kurulu üyeleri, Datça'da bir dizi ziyarette bulundu.

25.02.2013 20:04

Datça Kent Konseyi'nin davetlisi olarak geçtiğimiz gün Datça'ya gelen Türkiye Kent Konseyleri Yürütme Kurulu üyeleri, Datça'da bir dizi ziyarette bulundu.

Datça Kaymakamı Hamdi Üncü ve Belediye Başkanı Şener Tokcan'ı makamlarında ziyaret eden konuklar, Datça'nın sorunları hakkında bilgi aldı. Kent Konseyleri hakkında bilgi sundu.

İzmir- Konak Kent Konseyi Kurucusu Dr. Metin Erten, yaptığı açıklamada, "Datça Kent Konseyi başkanı Orhan Keskinsoy, üç yıldır, platform olarak yaptığımız toplantılarda Datça'nın sorunları anlattı. Biz de yerinde gördük. Başkanın acil olarak çözümlenmesini istediği Hastane, Hükümet Konağı'nın boşaltılması ve limanın işlevsel hale getirilmesi, yani dışarıdan gelen konuk teknelerin limandan yolcu alıp, limana yolcu bırakmalarının sağlanması. Datça'nın bu ve başka benzer sorunlarının çözümü için her zeminde Datça Kent Konseyine yardımcı olacağız. Nüfusu on bin olan bir başka yerde Kent Konseyimiz bulunmuyor. Böyle bir Kent Konseyini yaşattıkları için Kent Konseyi Başkanı Orhan Keskisoy'a ve Belediye Başkanı Şener Tokcan'a teşekkür ederiz" dedi.

Burhaniye Kent Konseyi Başkanı ve Kent Konseyleri Platformu Dönem Sözcüsü Necmi Şengider de; "30-31 Mart 2013 tarihinde Burhaniye'de Türkiye'nin dört bir yanından gelen konseylerle toplanacağız. Datça'nın bu önemli sorunlarını oraya da taşıyacağız" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Datça'nın Sorunları Türkiye Kent Konseyleri Platformu Gündeminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement