Demokrat Parti'de Değişim - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti'de Değişim

Demokrat Parti\'de Değişim

Kırşehir Demokrat Parti (DP), İl Başkanlığı görevini yaklaşık 3 ay önce devralan Akif Aközbek, 'Harabe' devraldığını belirterek yeni vizyonları ile halkın karşısına çıktıklarını söyledi.
Aközbek, "Demokrat Parti'nin Kırşehir'de yaptıklarını...

02.12.2013 09:04

Kırşehir Demokrat Parti (DP), İl Başkanlığı görevini yaklaşık 3 ay önce devralan Akif Aközbek, 'Harabe' devraldığını belirterek yeni vizyonları ile halkın karşısına çıktıklarını söyledi.

Aközbek, "Demokrat Parti'nin Kırşehir'de yaptıklarını bilmeyen yoktur. Eski Belediye Başkanımız Hakkı Göçen'in yaptıkları ortada, Göçen 'Kırşehir'in 50 yıllık kanalizasyon' problemini çözerek şehre çok büyük katkı sunmuştur.

Partimiz döneminde Petlas Lastik Fabrikası, Şeker Fabrikası, Çevre Yolu Çalışmaları, Hirfanlı Barajı düzenlemesi gibi hizmetler yapılmıştır.

Şimdi Kırşehir'de kim ne yaptı ise anlatsın. Kırşehir'de her seçim döneminde afaki programlar ve hayali projelerle halkın yönetileceğini sanan siyasal oluşumlar seçtirilerek halk farklı bir yöne sürüklenmektedir.

Sürekli göç veren bir şehir var. Milletvekili sayımız 3'den 2'ye düşürülmedi mi? 11 yıldır siyasal iktidarda olan bir partinin seçilmiş çalışanları 'Sarıyahşi Köprüsünü' bitiremeyecek bir acz içinde mi? Kırşehir'de üst düzeyde bir sanayi yatırımımı söz konusu? Kırşehir tüketici bir toplum haline getirilerek 'Açık Huzurevine' dönüştürülmek isteniyor. Ekonomik durumu asgari ücreti dahi aşamayan bir toplum için eğlence merkezleri inşa ediliyor" dedi.

Aközbek, hükümet yatırımlarını Belediyenin kendi yatırımları ve çalışması gibi gösterdiğini ifade ederek, "TOKİ konutları için Karayollarının çalışmaları için kısaca hükümetin yaptığı yatırımlar için belediye halka yapılanları kendi yatırımları gibi gösteriyor.

Bu halk bu şekilde ne kadar daha aldatılacak. Plansız ve projesiz başlanılan kara yolunda üst geçit çalışmasında ölen insanlarımızın vebalini kimler nasıl ödeyecekler. Gerçekten yaşadığı şehri seven herkesin bu şehrin kalkınması adına çalışması gerektiğine inanıyorum.

Gerçekleri idrak ederek halka anlatmaya çalışıyoruz. Amacımız bağcıyı dövmek değil, asla yerel seçimlerin şu şartlarda galibi olmak gibi bir niyetimizde yok fakat halka da geçekleri anlatmaktan çekinmeyeceğiz" şeklinde konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti'de Değişim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement