Önceki CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Cenaze Törenine Katılan Muhittin Böcek: "Milletimizin Başı Sağ Olsun" - Son Dakika
Yerel

Önceki CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Cenaze Törenine Katılan Muhittin Böcek: "Milletimizin Başı Sağ Olsun"

Önceki CHP Genel Başkanı Deniz Baykal\'ın Cenaze Törenine Katılan Muhittin Böcek: "Milletimizin Başı Sağ Olsun"

Önceki CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal için Ankara’da düzenlenen cenaze törenine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Türkiye önemli bir siyaset adamına veda etti. Çok üzgünüz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

14.02.2023 16:38  Güncelleme: 16:47

Önceki CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal için Ankara'da düzenlenen cenaze törenine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Türkiye önemli bir siyaset adamına veda etti. Çok üzgünüz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Önceki CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal için CHP Genel Merkezi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tören düzenlendi. Baykal, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'ndeki cenaze töreninin ardından Devlet Mezarlığı'nda defnedildi. Baykal'ın kabrine toprak atan Başkan Böcek, Baykal ailesine baş sağlığı dileyerek, "Türkiye önemli bir siyaset adamına veda etti. Çok üzgünüz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Önceki CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Cenaze Törenine Katılan Muhittin Böcek: 'Milletimizin Başı Sağ Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement