Antalya Büyükşehir'den Hatay'daki Depremzedeler İçin Her Gün 70 Bin Kişilik Yemek - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir'den Hatay'daki Depremzedeler İçin Her Gün 70 Bin Kişilik Yemek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depreminin ardından Hatay'daki depremzedelere mobil ve sabit aşevlerinden her gün 70 bin kişilik sıcak yemek dağıtıyor.

10.02.2023 10:59  Güncelleme: 11:40

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depreminin ardından Hatay'daki depremzedelere mobil ve sabit aşevlerinden her gün 70 bin kişilik sıcak yemek dağıtıyor.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından ekiplerini deprem bölgesine sevk eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Hatay'da 400 kişilik, Kahramanmaraş'ta ise 600 kişilik Çadır Kent kurarak; depremzedelerin barınma, beslenme ve temel ihtiyaçlarına destek vermek için çalışıyor.

Hatay'ın Defne ilçesi Uğur Mumcu Meydanı'nda Çadır Kent kurarak alanı aydınlatan Büyükşehir Belediyesi, Mobil Aşevi ile depremzedelere sıcak yemek ikram ediyor. Defne ilçesini kurulan jeneratörle aydınlatan Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin telefonlarını şarj etmesine ve yakınları ile iletişim kurmasına da imkanı sağlıyor.

SAĞLIK TIR'I HATAY KIRIKHAN'DA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Evde Sağlık Birimi'nde görevli, aralarında uzman acil tıp teknisyeni, paramedik, hemşirelerin bulunduğu 11 sağlık personeliyle 3 ambulans, 20 yataklı sağlık destek TIR'ı da Hatay'da hizmetini sürdürüyor. Dün Uğur Mumcu Meydanı'na park eden sağlık TIR'ı bugün Hatay Kırıkhan ilçesinde hizmet verecek.

Antalya Büyükşehir\'den Hatay\'daki Depremzedeler İçin Her Gün 70 Bin Kişilik Yemek
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir'den Hatay'daki Depremzedeler İçin Her Gün 70 Bin Kişilik Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement