Dr. Nihat Özkan Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Dr. Nihat Özkan Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Dr. Nihat Özkan Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, basın mensupları ile bir araya geldi.

25.02.2015 11:35

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, basın mensupları ile bir araya geldi.

Mardin Gazeteciler Cemiyeti ve Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği üyeleri ile ilde görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları ile bir araya gelen Dr. Özkan, siyasete çıkar amaçlı girmediğini söyledi. Elinden geldiği kadar Mardin için çalışacağını belirten Dr. Özkan, "Güneydoğu'nun kanayan yarası için milli birlik ve beraberlik projesi, yani çözüm sürecinin devamı için anaların ağlamaması için çalışacağız. Liderimiz ve kurucumuz Recep Tayip Erdoğan ile şuanki Başbakanımız Ahmet Davutoğlu sayesinde çözüm süreci istenen yere gelir. Biz Türkiye'nin partisi olmayı düşünüyoruz. Doğu ve Güneydoğu'da kanın akmasını artık istemiyoruz. Elimizi taşın altına koyduk. Bunda da başarı sağlıyoruz. Ama dış mihraklar, vandallar aramıza nifak sokuyorlar. Terörü tetiklemeye çalışıyorlar. Bunun haricinde seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Başbakan sayesinde paralel örgüt ile de elimizden geldiği kadar mücadelemizi yaptık. Cumhurbaşkanın dediği gibi onların inlerine girdik. Orada da başarı sağlıyoruz. Sonuç olarak 2023 hedeflerine ulaşmak için gençlerimize ve torunlarımıza güzel bir ülke bırakmak için amacımız çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Başka çaremiz yoktur. Durmadan, duraksamadan el birliği ile, gönül birliği ile çalışacağız" dedi.

Dr. Özkan, neden AK Parti'den aday olduğuna dair sorulan bir soruyu ise, "AK Parti Türkiye'nin partisi olduğu için, Ak Parti alt kimlik üst kimlik yapmadığı için buradan aday oldum, Alevi, Sünni, Çerkez, Türk, Kürt, Arap, Arnavut ayırımı yapmadığı için. Ayrıştırıcı değil, bütünleştirici ve kaynaştıran bir parti olduğu için AK Parti'den aday oldum" diye cevap verdi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Nihat Özkan Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement