Erkek Din Görevlileri Arası 6. Hafızlık Bölge Yarışması Bilecik'te Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Erkek Din Görevlileri Arası 6. Hafızlık Bölge Yarışması Bilecik'te Yapıldı

Erkek Din Görevlileri Arası 6. Hafızlık Bölge Yarışması Bilecik\'te Yapıldı

Bilecik'te, 2014 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Erkek Din Görevlileri Arası Hafızlık 6. Bölge Yarışması" düzenlendi.

09.06.2014 10:29

Bilecik'te, 2014 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle "Erkek Din Görevlileri Arası Hafızlık 6. Bölge Yarışması" düzenlendi.

Kur'an kültürünün ve eğitimin yaygınlaştırılması, Kur'an-ı Kerim'in ezberlenmesi ve güzel okumanın teşviki için düzenlenen yarışma Bilecik Merkez Şerif Paşa Camii'nde gerçekleşti. Yarışmaya, başta Bilecik olmak üzere Sakarya, Kocaeli, Yalova, Bursa, Kırklareli, Edirne, Balıkesir ve Kütahya illerinden gelen hafızlar iştirak etti. İl Müftüsü Necati Akkuş'un başkanlık ettiği İl Seçici Kurulu'nda, Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Yrd. Doç. Dr. Kadir Demirci, eğitim görevlileri Abdulmuttalip Dereli ve Talip Akbal görev aldı. Yarışmada, birinciliği Kocaeli'den Abdüllatif Çetin, ikinciliği Bursa'dan Mustafa Özcan, üçüncülüğü ise Bilecik'ten İmam Hatip Lisesi Tatbikat Cami İmamı Hakan Tuparlak kazandı.

Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, yaptığı değerlendirmede, "Vatandaşlarımızın Kur'ana olan ilgi ve alakalarına katkı sağlamak, Kur'an okuma seviyesini ölçmek, ulusal ve uluslararası Kur'an-ı Kerim yarışmalarında ve Kur'an eğitimi hizmetlerinde değerlendirmek üzere kabiliyetli olanları tespit etmek, gerekirse eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla Kur'an-ı Kerim yarışmaları düzenlenmektir" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erkek Din Görevlileri Arası 6. Hafızlık Bölge Yarışması Bilecik'te Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement