Eskişehir'in Belediyeleri Malatya'da Hasar Tespit Çalışmalarında Görev Alıyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'in Belediyeleri Malatya'da Hasar Tespit Çalışmalarında Görev Alıyor

Eskişehir\'in Belediyeleri Malatya\'da Hasar Tespit Çalışmalarında Görev Alıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Alpu Belediyesi, Mihalgazi Belediyesi ve Sivrihisar Belediyesi’nde görevli teknik ekipler; Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerine destek olmak amacıyla, Malatya merkezde ve kırsalda depremden etkilenen yapılarda hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

05.04.2023 14:19  Güncelleme: 14:24

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Alpu Belediyesi, Mihalgazi Belediyesi ve Sivrihisar Belediyesi'nde görevli teknik ekipler; Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerine destek olmak amacıyla, Malatya merkezde ve kırsalda depremden etkilenen yapılarda hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden Malatya'ya giden teknik ekipler, bölgede çalışmaya devam ediyor. Ekipler koordinasyon içerisinde devam eden saha çalışmasında binaların tam hasarlı, orta hasarlı ve sağlamlık durumuna bakarak tespit çalışması yapıyor. Ekipler, hasar tespit çalışmalarının tamamlanması ve teknik raporların oluşturulmasının ardından Eskişehir'e dönecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Eskişehir'in Belediyeleri Malatya'da Hasar Tespit Çalışmalarında Görev Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement