Geleneksel Sünnet Şöleni 10 Yılı Geride Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Geleneksel Sünnet Şöleni 10 Yılı Geride Bıraktı

Geleneksel Sünnet Şöleni 10 Yılı Geride Bıraktı

Erenler Belediyesi bu yıl 10'uncusu gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında 132 çocuğun tüm masraflarını karşılayarak sünnet ettirdi.

18.06.2013 17:34

Erenler Belediyesi bu yıl 10'uncusu gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında 132 çocuğun tüm masraflarını karşılayarak sünnet ettirdi.

Yunus Emre Meydanında yapılan Erenler Belediyesi 10. Geleneksel Sünnet Şöleni'ne sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Erenler Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira, AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan Çolakoğlu, Erenler İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, Erenler Belediyesi ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk 132 sünnet çocuklarının ailelerini tebrik ederek hayırlı olsun dedi. Başkan Öztürk, "2004 yılında görevi devraldığımızda ilçemizin nüfusu 45 bin civarlarındaydı. O yıllarda yapmış olduğumuz sünnet şöleni ile 250 yavrumuzu sünnet ettirmiştik. Yine o gün şu sözü söylemiştim inşallah toplu sünnetlerdeki çocuk sayıları azalır. Bunu söylemedeki amacımız vatandaşlarımızın daha refah daha fazla ekonomik rahatlığa kavuşması ile çocuklarını toplu sünnet programlarından ziyade kendi cemiyetlerini yapabilmeleri idi. Şükürler olsun bugün geldiğimiz süreçte 10 yıl önce 250 olan sayı bu gün 132'ye düştü ve bu düşüş ilçemiz nüfus sayısı yüzde 60-70 civarlarında artarak 80 bine ulaşmasına rağmen gerçekleşmiştir. Bu gösterge Türkiye'nin ekonomik olarak nedenli sağlıklı ve iyi bir konuma geldiğini açıkça göstermektedir" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleneksel Sünnet Şöleni 10 Yılı Geride Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement