Gemerek Kaymakamlığı'ndan Multimedya Broşür - Son Dakika
Yerel

Gemerek Kaymakamlığı'ndan Multimedya Broşür

Gemerek Kaymakamlığı\'ndan Multimedya Broşür

Kaymakamlık, Sızır Şelalesi ve Sızır beldesinin tanıtımı için QR CODE uygulamasından faydalanarak multimedya broşür hazırladı.

03.07.2014 10:28  Güncelleme: 12:34

Gemerek Kaymakamlığı, Sızır Şelalesi ve Sızır beldesini daha iyi tanıtmak için QR CODE uygulamasından faydalanarak yabancı turistlere yönelik multimedya broşür hazırladı.

Gemerek Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, hazırlanan broşürle kare kodlar akıllı telefonlardan taratılarak Sızır Şelalesi'nin haritadaki konumunu, tanıtım videosunu online olarak görebilmek mümkün.

İngilizce hazırlanan broşürler Sivas, Kayseri ve Nevşehir'deki turizm bürolarına, İstanbul, Ankara merkezli Kapadokya turu yapan turizm acentelerine verildi.

Gemerek Kaymakamı Özbey, Sızır Şelalesi ve Sızır beldesinin Gemerek için önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Yerli turist açısından önemli bir çekim merkezi ancak yabancı turistler için bunu söylemek mümkün değil. Kapadokya bölgesine çok yakın olmamız bir avantaj olduğu için bu konuya bir yerinden başlamamız gerekiyordu. Özellikle Kapadokya turlarının içerisine dahil olabilmek için turizm acenteleriyle görüşmelerim oldu ve devam ediyor. Sızırımızı ve Sızır Şelalemizi daha iyi tanıtmak için QR CODE uygulamasından faydalanarak İngilizce multimedya broşürler hazırladık. Bu uygulamalar yurt dışında sıklıkla kullanılan ve rağbet gören uygulamalardan ancak hemşehrilerimizden de özellikle sosyal medyada yayınladığımız broşürleri online olarak paylaşmalarını rica ediyorum." diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gemerek Kaymakamlığı'ndan Multimedya Broşür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement