Görme Engelli Muhammed'den Büyük Cesaret - Son Dakika
Yerel

Görme Engelli Muhammed'den Büyük Cesaret

Görme Engelli Muhammed\'den Büyük Cesaret

Torbalı Öğrenci Meclis Başkanı seçilen doğuştan görme engelli Muhammed Berk Taşcı, büyük bir cesaret örneği göstererek İzmir Öğrenci Meclis Başkan Adaylığını açıkladı.

09.12.2013 15:35

Torbalı Öğrenci Meclis Başkanı seçilen doğuştan görme engelli Muhammed Berk Taşcı, büyük bir cesaret örneği göstererek İzmir Öğrenci Meclis Başkan Adaylığını açıkladı. Taşcı, yarın il genelinde yapılacak olan seçimlerde İzmir'in öğrenci meclisine başkan olabilmek için ziyaretlerini sürdürüyor. Muhammed Berk Taşcı, her ilçenin okul öğrenci başkanlarının yanı sıra, önceki gün İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı ile makamında bir araya geldi. Taşcı, yaptığı seçim çalışmaları hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Bardakcı'ya bilgi verdi ve projelerini açıkladı. 30 ilçesi bulunan İzmir'deki her ilçenin 3 oy hakkı bulunuyor.

ÖĞRENCİ MECLİS ADAYI OKUL OKUL ZİYARET EDİYOR

Taşcı'nın ekibinde ise Bornova'dan İhsan Kuday Sakallıoğlu, Tire'den Ali Şeşen ve Gaziemir'den Belma Güner yer alıyor. Çalışmaları kapsamında Torbalı Belediyesi ve okul yönetiminin desteği ile şimdiye kadar İzmir'deki 12 okulu ziyaret ettiklerini ve bu ziyaretlerin devam edeceğini kaydeden Muhammed Berk Taşcı, gittiği ilçelerin öğrenci meclis başkan ve yardımcıları ile görüştüğünü ifade etti. Büyük bir işe kalkıştığının farkında olduğunu, ancak üstesinden gelebilecek kabiliyete ve yeteneğe sahip olduğunu kaydeden Muhammed Berk Taşcı, 'yapacaklarımız gerçek, gerçeklerimiz doğrulardır' sloganıyla yola çıktığını ifade etti.

TAŞÇI PROJELERİNİ AÇIKLADI

Seçildiği takdirde İzmir'de öğrenci meclis başkanı olarak yapacağı projeleri açıklayan Muhammed Berk Taşcı, " 19 Mayıs'ta gençlik festivalleri ve konserler düzenleyeceğiz. İzmir Gençlik Ormanı kurmak istiyoruz. İl genelinde okullar arasında iletişimin sağlanabileceği ve sadece öğrencilerin faydalanabileceği sosyal paylaşım sitesi kuracağım. Diğer sosyal kulüpler ile ortaklaşa yapılacak sosyal ve kültürel geziler, etkinlikler ve programlar yapacağım. Yurtiçi veya yurtdışı kardeş okul projeleri üreteceğiz. Liseli gençlerin sorunlarını ilgili makamlara ulaştırarak çözülmesi için çaba sarf edeceğim. Okullardaki engelli öğrencilerin sorunları ile ilgileneceğim. Merkezi sınavlarda engellilerin yaşadığı sorunları çözeceğim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görme Engelli Muhammed'den Büyük Cesaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement