Güvenç, Akçakale Skm Açılışı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Güvenç, Akçakale Skm Açılışı Yaptı

Güvenç, Akçakale Skm Açılışı Yaptı

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Akçakale ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılış törenine katıldı.

23.02.2014 20:53

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Akçakale ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılış törenine katıldı.

AK Parti Akçakale İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış törenine katılan Celalettin Güvenç, burada toplanan yoğun kalabalığa seslendi. Güvenç, "Değerli kardeşlerim bir mahalli seçim yaşayacağız. Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Şanlıurfa'mız için çok önemli artık. Bütün köylerden, mahallelerden Büyükşehir Belediyesi sorumlu olacak. Bu belediyelerin tarafsız olması lazımdır. Akçakale ile Viranşehir arasında ayrım yapmaması, Akçakale'nin Pekmezlisiyle Birecik'in Kural köyünü aynı gözle görmesi lazım. Hakkaniyet ve adaletle bakması lazım" dedi.

Bir milyon 800 bin Şanlıurfalıya kucaklamak, adil davranmak ve belediyelerin kapısını millete açmak için yola çıktıklarını ifade eden Güvenç, "Kardeşliğin ve huzurun bekçisi olmak için yola çıktık. Akçakale'mizi parklarıyla, okullarıyla, sosyal tesisleriyle yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Destek ve dua sizden hizmet bizden olacak inşallah" diye konuştu.

Halk yararına, halk için yapılan ve yapılacak çalışmalar 30 Mart'tan sonra devam edeceğini belirten Celalettin Güvenç, şöyle devam etti:

" Türkiye'nin büyümesi için, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek seçimidir. 30 Mart Suriye'de bakın ne cinayetler işleniyor. Bunu siz çok iyi biliyorsunuz. Medeniyim diyen bütün dünya milletleri her gün 200 kardeşimizin katledilişini seyrediyor. Bu seçim, yüreklice dünyaya meydan okuyan tek lider Recep Tayyip Erdoğan'a destek seçimidir."

AK Parti Akçakale İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışının ardından bir vatandaşın daveti üzerine evini ziyaret eden Güvenç ve AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdülhakim Ayhan, vatandaşla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, kısa süre sohbet ettiler.

Açılışa, Celalettin Güvenç'in yanı sıra AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Toru, İl Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Uğurlu ve Hüseyin İnan, İl SKM Temsilcisi Av. Mustafa Güneş, İl Gençlik Kolları üyesi Ahmet Naci Bozyiğit katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güvenç, Akçakale Skm Açılışı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement