Han İlçesinde İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Han İlçesinde İftar Programı

Han İlçesinde İftar Programı

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği ve Han Belediyesi’nin destek verdiği iftar programı, Han ilçesi Cumhuriyet meydanında gerçekleşti.

14.06.2016 15:11

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği ve Han Belediyesi'nin destek verdiği iftar programı, Han ilçesi Cumhuriyet meydanında gerçekleşti.

İftar yemeğine, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Belediye Başkanı Erdal Şanlı, İlçe Kaymakamı Rızvan Eroğlu, İlçe Müftüsü Emir Veran, daire amirleri ve ilçe halkı katıldı. İlçe halkının yoğun katılım gösterdiği iftar programı Kur'an tilaveti ve ilahilerle başlayıp yapılan konuşmalarla devam etti. Belediye Başkanı Erdal Şanlı, yaptığı konuşmasında, "Bugün burada iftar programı için toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle bu iftar programını düzenleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a ve ekibine teşekkür ediyorum. Belediyeler arası yardımlaşmanın bir örneğini yaşıyoruz. İftarımıza katılan Utku beye, Kaymakam beye, daire amirlerine teşekkür ediyorum. Bu iftar vesilesi ile tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik eder, beraberinde bolluk ve bereket getirmesini dilerim" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Han İlçesinde İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement