Hizan Kaymakamı İnci Evi Yanan Aileleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hizan Kaymakamı İnci Evi Yanan Aileleri Ziyaret Etti

Hizan Kaymakamı İnci Evi Yanan Aileleri Ziyaret Etti

Bitlis’in Hizan ilçe Kaymakamı Sedat İnci, geçtiğimiz günlerde Yeşilova Mahallesi'nde 3 katlı bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın sonucu mağdur olan Tarhan, Atik ve Taş ailelerini ziyaret etti.

03.03.2014 15:20

Bitlis'in Hizan ilçe Kaymakamı Sedat İnci, geçtiğimiz günlerde Yeşilova Mahallesi'nde 3 katlı bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın sonucu mağdur olan Tarhan, Atik ve Taş ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam İnci, yangın zedelerin sıkıntılarını dinleyerek yaralarının en kısa sürede sarılması için devletin tüm kurumlarıyla birlikte ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam İnci, "Böyle bir felaketi Cenab-ı Allah bir daha göstermesin. Burada mağdur olan vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze de olsa sarmak, zararlarını tespit etmek için buradayız. Tek tesellimiz ölen veya yaralanan herhangi bir vatandaşımızın olmaması. Mala gelen zarar gerek devlet, gerekse hayırsever vatandaşlarca yapılan yardımlarla giderilebilir ama herhangi bir can kaybının geri dönüşü olmuyor. Bizler devlet olarak bugünler için varız. Sosyal sorumluluk çerçevesinde ne gerekiyorsa yapacağız. Vatandaşlarımızın en ufak bir endişesi olmasın" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizan Kaymakamı İnci Evi Yanan Aileleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement