İl Genel Meclisi Olağanüstü Toplandı - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi Olağanüstü Toplandı

İl Genel Meclisi Olağanüstü Toplandı

Bilecik İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısı Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapıldı.

17.08.2015 15:04

Bilecik İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısı Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü. İlk gündem maddesi olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Sağlık Bakanlığı'nca gönderilen ödeneklerle Bilecik merkez Pelitözü köyünde kamulaştırılan taşınmazların sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere hazine adına devir talebi ve önceden yapılan trampa protokolünün görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. İkinci gündem maddesi olarak, Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 2015 yılı çalışma takviminde idarenin yatırım programında yer alan projelerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü bütçe tertiplerinde yer alan projelerde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan toplam 1 milyon 500 bin TL ek ödenek için mahalli idareler bütçe ve muhasebe yönetmeliğinin 37. maddesi gereği ek ödenek verilmesi hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Görüşülen maddeler hakkında açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi üyesi Turgay Yılmaz, Bilecik Merkez Pelitözü köyündeki kamulaştırılmaları kendilerini yaptıklarını belirterek, "Siz gittiniz, basın açıklaması yaptınız ve bu meclisi hiçe saydınız, sizleri kınıyorum" dedi.

Aynı şekilde maddeler hakkında görüş bildiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis üyesi Mehmet Yılmaz ise, " AK Parti'nin iç çekişmelerinden dolayı hastane konusu ertelendi" dedi.

Bu gündem maddelerini görüşülmesinin ardından İl Genel Meclisi Olağanüstü toplantısı sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi Olağanüstü Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement