İlahiyatçı Yazar Döngeloğlu'nun Katılımıyla Sohbet ve Söyleşi Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

İlahiyatçı Yazar Döngeloğlu'nun Katılımıyla Sohbet ve Söyleşi Programı Düzenlendi

İlahiyatçı Yazar Döngeloğlu\'nun Katılımıyla Sohbet ve Söyleşi Programı Düzenlendi

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar beldesinde, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu ile sohbet ve söyleşi programı düzenlendi.

26.03.2014 11:26

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Nar beldesinde, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu ile sohbet ve söyleşi programı düzenlendi.

Nar Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kültür Merkezi yanındaki Kıl Çadırda gerçekleştirilen programa Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, Nevşehir Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Encümen Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlahiler ve Kuranı-ı Kerim okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş yaptı.

Erdoğmuş konuşmasında: "Seçimlere sayılı günler kala AK Parti Genel Başkanımız Başbakan Erdoğan' a dualarınızı ve desteklerinizi eksik etmeyin, Ortalıkta dolaşan boş laflara kanmayın, fitne ve fesatlara müsaade etmeyin" dedi.

Daha sonra konuşan Ömer Döngeloğlu ise, Hz. Muhammed (s.a.v)'in hayatından kıssalar anlatarak, namaz ve ibadetin önemini anlattı.Döngeloğlu, "Hz. Muhammed (s.a.v.)'i anlamak, yaşamak gerekir. Namaz bir Müslüman'ın hayatının en önemli işidir. Ömrümüzün namazını asla geçirmeyiniz. Cennete evimizi taşımanın gayreti içinde olalım. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirelim." dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlahiyatçı Yazar Döngeloğlu'nun Katılımıyla Sohbet ve Söyleşi Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement