İmam Hatip Lisesi Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

İmam Hatip Lisesi Mezuniyet Töreni

İmam Hatip Lisesi Mezuniyet Töreni

Kilis İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği ile Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin birlikte düzenlediği mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Kilis Valisi Süleyman Tapsız, "İmam Hatipler, Hazreti Nebi'den bize miras kalan emanetler olan Kur’an-ı Kerim ve Peygamberimizin sünnetlerinin öğretildiği güzide okullardır’’ dedi.

14.06.2014 09:28

Kilis İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği ile Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin birlikte düzenlediği mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Kilis Valisi Süleyman Tapsız, "İmam Hatipler, Hazreti Nebi'den bize miras kalan emanetler olan Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimizin sünnetlerinin öğretildiği güzide okullardır" dedi.

Vali Süleyman Tapsız yaptığı konuşmada, "İmam Hatip Okullarımız, düşünen, sorgulayan, inancını aklıyla bütünleştiren, içinde bulunduğu kültürel mirası değerlendirerek koruyup geliştiren, her türlü yeniliğe ve sürekli gelişmeye açık, birikimini insanlığa hizmet için toplumla paylaşabilen bireylerin yetiştiği ve Hazreti Nebi'den bize miras kalan emanetler olan Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimizin sünnetlerinin öğretildiği güzide okullardır" diyerek, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Mezuniyet programında Kilis Milletvekili Fuat Karakuş, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Doğançay da birer konuşma yaptı.

Kuran'-ı Kerim tilavetinden sonra okul öğrencileri tarafından ilahiler okundu. Daha sonra protokol tarafından ilk üçe girenlere plaketleri verildi. Program sonunda katılanlara yemek ikram edildi

Toplantıya protokolün yanısıra daire amir ve müdürleri, İmam Hatip Lisesi mezunları, öğrenci velileri ile çok sayıda davetli katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmam Hatip Lisesi Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement