Karadeniz, "Gemi Batarsa İçindeki Herkesle Birlikte Batacak" - Son Dakika
Yerel

Karadeniz, "Gemi Batarsa İçindeki Herkesle Birlikte Batacak"

Karadeniz, "Gemi Batarsa İçindeki Herkesle Birlikte Batacak"

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde AK Parti İlçe Yönetimi, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçede görev yapan mahalle muhtarları ve STK temsilcileri ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

18.02.2014 10:20

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde AK Parti İlçe Yönetimi, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçede görev yapan mahalle muhtarları ve STK temsilcileri ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Programdaki konuşmasında dünyayı bir gemiye benzeten AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, "Gemi batarsa içindeki herkesle birlikte batacaktır" dedi.

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Kapaklı Koordinatörü Mehmet Ömeroğlu, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Şakir Demirel, İrfan Demir ve Salih Bezgin, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Türkiye'de siyasetin zorluğuna değinerek konuşmasına başlayan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, "Siyaset ateşten bir gömlek. Çünkü biz bir başbakanını asmış, bir cumhurbaşkanını zehirlemiş bir ülkeyiz. Bu tabloya bakıldığında Türkiye'de siyasetin ne denli zor bir uğraş olduğu açıkça ortadadır" dedi.

"FESATÇILAR, GEMİYİ BATIRMAYA ÇALIŞIR"

Dünyayı bir gemiye benzeten Ömer Karadeniz, "Bu gemide ıslahçılar ve fesatçılar olmak üzere iki türlü insan vardır. Islahçılar, yapıcıdır. Gemiyi yürütmeye çalışır. Gemide delik açmaya çalışanlara engel olmaya çalışır. Fesatçılar ise fitneci olur. Gemide delik açmaya çalışırlar. Gemiyi batırmak için her şeyi yaparlar. Yıkıcıdırlar, dedikodu üretirler. Geminin batması umurlarında dahi değildir. Halbuki gemi batarsa içindeki herkesle birlikte batacaktır" diye konuştu.

Gemi örneğinde belirttiği zorluklarla Kapaklı'da da karşı karşıya olduklarını ifade eden Karadeniz, "Ömer Karadeniz çok iyi adam ama tereddütlerimiz var diyorlar. Ne tereddütünüz var? Biz AK Parti'yiz. Tüm Türkiye'nin partisiyiz. Bizim bugün yapmayı planladığımız projelerden bahsetmemiz gerekiyor. Fakat birileri hala fitne fesat peşinde" dedi.

"Biz iktidar partisiyiz" diyerek konuşmasını sürdüren Ömer Karadeniz, "Bizim tüm siyasi partilere saygımız var. Kapaklı bugüne kadar iktidarın nimetlerinden faydalanamadı. İlçede bu zamana kadar belediyecilik adına yapılmış hiçbir şey yok. Yalnızca bir belediye hizmet binası var. Onun da yeri yanlış olmuş" dedi.

"KAPAKLI'NIN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU"

Kapaklı'nın başına talih kuşu konduğunu söyleyen Karadeniz, "Hükümetimiz, Tekirdağ'ı Büyükşehir, Kapaklı'yı da ilçe belediyesi yaptı. Bizim projelerimiz hazır. Kaynaklarımız belli. Tüm kaynaklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Kaynaklarımızın yetmediği yerlerde de hükümetimizden yardım isteyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu kaydeden Ömer Karadeniz, herkese büyük sorumluluklar düştüğünü dile getirdi. Siyaseti millete hizmet için yaptıklarını kaydeden Ömer Karadeniz, 'İnsan ölür kalır eseri, merkep ölür kalır semeri' atasözüne vurgu yaparak, "Ben her zaman 'Allah'ın, eğer hizmet edebileceksem bana bu görevi nasip et' diye dua ediyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadeniz, 'Gemi Batarsa İçindeki Herkesle Birlikte Batacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement