Kastamonu Pmyo, Eğitim-Öğretim Yılı Başladı - Son Dakika
Yerel

Kastamonu Pmyo, Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Kastamonu Pmyo, Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Kastamonu Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

24.09.2012 17:27

Kastamonu Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

Kastamonu PMYO Konferans Salonunda düzenlenen törene Kastamonu Vali Yardımcısı Macit Dalkılıç, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Jandarma Komutanı Alb. Tevfik Anzerlioğlu, Emniyet Müdürü Sami Uslu, bazı kurum müdürleri ve polis memuru adayları katıldı.

Kastamonu PMYO Müdürü Osman Turfan törende yaptığı konuşmada, okulun 1040 öğrenci kapasiteli olduğunu belirterek, iki yıldır okulun fiziki, eğitim ve öğretim kadrosu yönüyle gelişimini artırmak için gayret sarf ettiğini söyledi.

2 yıllık eğitim ve öğretim süresince, okulda vatan ve millet sevgisiyle dopdolu ülke ve milletin bölünmez bütünlüğüne inanmış ve ulvi gayeler uğruna her şeyini vermeye hazır birer emniyet teşkilatı mensubu olarak polis teşkilatına taze kan olacak, teşkilatın gelişmesine olumlu katkı sağlayacak polis memurlarını yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Turfan, "Öğrencilerimiz aldıkları eğitimin bir parçası olarak 1. Sınıftan 2. Sınıfa geçtikleri yaz döneminde kendi tercih ettikleri bir ilde en az bir ay süreyle staj eğitimi almaktadırlar" dedi.

Açılış konuşmasının sonra Prof. Dr. Saim Hüseyin Çevik, öğrencilere ilk dersi verdi. Ardından tören son buldu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu Pmyo, Eğitim-Öğretim Yılı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement