Kayseri Ticaret Odası, Alman Konuklarını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Kayseri Ticaret Odası, Alman Konuklarını Ağırladı

Kayseri Ticaret Odası, Alman Konuklarını Ağırladı

Alman Türk Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Jochen Siegfried ve beraberindeki heyet, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı ziyaret etti.

24.09.2014 13:48

Alman Türk Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Jochen Siegfried ve beraberindeki heyet, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ı ziyaret etti. Başkan Hiçyılmaz, "Kayseri, atılım gösteren ve her alanda önemli ivme yakalayan bir şehir. Alman konuklarımız, ticaret yapma konusunda doğru adresteler" dedi.

Kayseri Ticaret Odası VIP Salonda gerçekleşen ziyaret programına; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tuna, Alman Türk Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Jochen Siegfried, Alman Türk Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri Frank Rössler, Kai Peltzer, Ercan Akdemir ve Alman Türk Ticaret Merkezi Menajeri Bilgehan Aktaş katıldı.

Ziyarete ayrıca, KTO Meclis Üyesi Şafak Çivici ve Besim Gültekin ile meslek komitesi üyeleri Hüseyin Alper, Tayyar Fevzi Kaşıkçı, Ahmet Sinan Özkeçeci ve Şükrü Kakillioğlu hazır bulundu.

Başkan Mahmut Hiçyılmaz, konuklarına hoş geldiniz dilekleri ile başladığı konuşmasında Türkiye ile Almanya arasında uzun yıllara dayanan dostluk bulunduğunu belirterek, "Ülkemiz ve Almanya ticaret bakımında iyi durumda bulunmaktadır. Almanya, Avrupa'da en fazla ticaret yaptığımız ülkedir. Ticari ilişkilerimizi artırma konusunda Oda olarak faaliyetlerde bulunuyoruz. Kayseri, atılım gösteren ve her alanda önemli ivme yakalayan bir şehir. Alman konuklarımız, ticaret yapma konusunda doğru adresteler. Kayseri'ye gelmenizden dolayı mutluluk duyduk. Bu çalışmaları önemsiyoruz" diye konuştu.

Heyet adına kısa bir konuşma yapan Alman Türk Ticaret Merkezi Menajeri Bilgehan Aktaş ise, Kayseri Ticaret Odası'nın kendilerini konuk etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İki ülke arasında neler yapılabileceği, ticaret alanında nasıl birliktelikler kurulabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunmak için geldik. Bunu da burada sizlerle buluşarak, canlı olarak gerçekleştiriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından, Kayseri'nin tarihi, kültürel ve ekonomik yapısına ilişkin sunum izlendi. Karşılıklı hediyelerin takdim edildiği toplantı, Alman heyet üyeleri ile KTO meclis ve meslek komitesi üyeleri arasında yapılan ikili görüşmelerle sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Ticaret Odası, Alman Konuklarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement