Kızılay'dan Meski Genel Müdürü Ülgen'e Plaket - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan Meski Genel Müdürü Ülgen'e Plaket

Kızılay\'dan Meski Genel Müdürü Ülgen\'e Plaket

Türk Kızılayı tarafından, kan bağışı konusunda gösterdiği hassasiyet ve desteklerinden dolayı Mersin Su ve kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen'e teşekkür plaketi verildi.

22.04.2013 17:54

Türk Kızılayı tarafından, kan bağışı konusunda gösterdiği hassasiyet ve desteklerinden dolayı Mersin Su ve kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen'e teşekkür plaketi verildi.

MESKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Kızılayı Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü İpek Aksu ile Mersin Kızılay Kan Alma Merkezi Müdürü Saltuk Buğra Özcanlı, Mersin Kızılay Şube Başkanı Necmi Erdem ve Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, MESKİ Genel Müdürü Ülgen'i ziyaret etti. Kızılay yetkilileri, 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında, 'Kollarında Hayat Var' sloganının yer aldığı bir kolunda Kızılay, diğer kolunda MESKİ logolu olan tişörtleri ile "Bu Kan Seni Unutur Mu" adıyla kan bağışı kampanyası düzenleyen Ülgen'e plaket verdi.

Kızılay ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Ülgen, "Kızılay sadece ülkemizde değil tüm dünyada ayrım gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan ve bu konuda büyük başarı sağlayan bir kurumdur. Kızılay'a her zaman destek olmalıyız ki, yardım bekleyenlerin eli boş kalmasın. Bu çalışmayı Başkanımız Sayın Macit Özcan'ın talimatıyla başlatmış bulunuyoruz. Bu plaketi başkanımızın adına kabul etmek istiyorum" dedi.

MESKİ'nin çalışmalarıyla büyük bir değişime imza attığını vurgulayan Kızılay Kan Merkezi Orta Akdeniz Bölge Müdürü Aksu ise MESKİ gibi önemli kurumların kan bağışı kampanyalarına önemli artı sağladıklarına işaret etti. MESKİ Genel Müdürlüğü'nün hazırlattığı tişörtleri kan bağışçılarına vermelerinin de çok anlamlı olduğunu belirten Aksu, "Bu tişörtleri dağıttığımızda katılım artıyor ve bu katılım bizi memnun ediyor. MESKİ tişörtleri ile ilgi çekiyoruz. Kızılay'ın, MESKİ'nin yapmış olduğu bu tür işbirliğine ihtiyacı var. Gerek yenilikçi yaklaşımınızla gerekse sosyal sorumluluk projelerinizle MESKİ'yi farklı bir konuma taşıdınız. Kızılay'a destek olduğunuz için başta MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen olmak üzere tüm MESKİ ailesine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan Meski Genel Müdürü Ülgen'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement