Kurtulmuş'tan Genç'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kurtulmuş'tan Genç'e Ziyaret

Kurtulmuş\'tan Genç\'e Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in misafiri oldu.

31.05.2014 17:54

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in misafiri oldu.

Beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ile birlikte Başkan Genç'i makamında ziyaret eden Kurtulmuş, ay-yıldızlı yeni hizmet binasına hayran kaldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kurtulmuş, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Genç'i tebrik etti.

Canik'te halkın takdirini kazanarak 3. dönemini yaşayan Başkan Osman Genç'in AK Parti belediyeciliğini en güzel şekilde yansıttığına işaret eden Kurtulmuş, "Görüyorum ki Canik belediyecilik anlamında çok şanslı. Zaten Başkanımızın Başbakanımızdan aldığı ödüller de bunu gösteriyor. Başkanımızın özellikle eğitim ve aile konusuna önem vermesi ülkemizin geleceği açısından çok anlamlı. Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni inceledim. Gerçekten çağdaş belediyecilik açısından önemli bir hizmet. Elektronik Belge Yönetim Sistemi, açılan Aile Okulları ve eğitime yapılan yatırımlar Canik'i bir adım öne çıkarıyor" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın en güzel belediyecilik örneğini İstanbul'da sergilediğini vurgulayan Kurtulmuş, "Canik'te Başkanımız sadece belediye yatırımlarıyla yetinmemiş, ilçeye özel sektör yatırımları da çekmiş. Bu örnek alınacak bir şey. Yeni hizmet binası çok modern ve ay-yıldızından dolayı çok özel bir yere sahip. Başkanımız bütün bu hizmetlerle adeta Canik'in geleceğine yatırım yapmış. Böyle güzel hizmetlerde bulunan Başkanımız Osman Genç'i kutluyorum" diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a teşekkür eden Başkan Osman Genç de, "Canik'te büyük hizmetlere imza attık. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm projesini ilçemizde uyguluyoruz. Belediye işlemlerinin internet üzerinden yapılabildiği Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni kullanan ilk belediyeyiz. Klasik belediyecilik anlayışının dışında hareket ederek, ilçemize bir üniversite, sağlık merkezleri ve ticaret merkezleri kazandırdık. Bunları yaparken tek amacımız Başbakanımızın 2023 hedefine Canik Belediyesi olarak katkıda bulunmaktır" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Osman Genç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'ni başlatmak üzere Samsun'a geldiği Bandırma Vapuru'nun maketini hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurtulmuş'tan Genç'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement