Kuşadaı Hlc'den Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kuşadaı Hlc'den Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği

Kuşadaı Hlc\'den Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği

Kuşadasi Holiday Leisure Club (HLC) tatil köyü, Kuşadası'ndaki şehit aileleri ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya getirdi.

06.07.2014 16:39

Kuşadasi Holiday Leisure Club (HLC) tatil köyü, Kuşadası'ndaki şehit aileleri ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Geleneksel hale gelen iftar buluşması genel müdürü Kenan Çakar'ın ev sahipliği yaptı. HLC Kuşadası tesislerinde samimi bir ortamda gerçekleşti. Çakar, "Bizim için, memleketimiz için hayatını feda etmiş şehitlerimizin mirasına sahip çıkmak, saygı göstermek hepimizin görevidir. Şehitlerimizin geride bıraktıkları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır" dedi.

Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği başkanı Erdal Sezginer, "Şehit vurulunca değil, unutulunca ölür. Sizler bizleri unutmadıkça bizler de dimdik ayakta olacağız. Bizleri unutmayan KRD Group yönetim kurulu başkanı Orhan Karaderili ve emeği geçen herkese burada Kenan Çakar beyin şahsında teşekkür ediyorum" dedi.

Kuşadası'nda tatilini geçiren Kütahya Emet Kaymakamı Ahmet Gazi'nin de katıldığı iftar yemeğinde ilginç bir tesadüf yaşandı. Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği başkanı Erdal Sezginer'in eşi Nezihe Sezginer ile akraba olduğunu öğrenen Emet Kaymakamı Ahmet Gazi duygulu anlar yaşadı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadaı Hlc'den Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği - Son Dakika


Advertisement