Kütahya Belediye Başkanı İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında personelle bir araya geldi - Son Dakika
Yerel

Kütahya Belediye Başkanı İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında personelle bir araya geldi

Kütahya Belediye Başkanı İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında personelle bir araya geldi

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. İtfaiye erlerinin İtfaiye Haftasını kutlayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Türkiye'nin en donanımlı ve tecrübeli itfaiye teşkilatlarından birine sahip olduklarını belirterek, şehri iki bölgeye ayırarak en hızlı hizmeti verecek altyapıya kavuşmanın onurunu yaşadıklarını söyledi. Ayrıca toplantıda aday memur olarak çalışan ve asil göreve geçen personel için yemin töreni de yapıldı. Başkan Işık, İtfaiye Teşkilatının yeni üyelerine muvaffakiyetler diledi.

30.09.2023 13:39  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

İtfaiye erlerinin İtfaiye Haftasını kutlayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Türkiye'nin en donanımlı ve tecrübeli itfaiye teşkilatlarından birine sahip olduklarını belirterek, şehri iki bölgeye ayırarak en hızlı hizmeti verecek altyapıya kavuşmanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Toplantıda ayrıca aday memur olarak çalışan ve asil göreve geçen personel için yemin töreni de yapıldı. Okunan yemini tekrarlayarak asaletlerini kazanan personele hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Işık, İtfaiye Teşkilatının yeni üyelerine muvaffakiyetler diledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Belediye Başkanı İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında personelle bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement