Malatya'ya atanan Vali Ersin Yazıcı'dan veda mesajı - Son Dakika
Yerel

Malatya'ya atanan Vali Ersin Yazıcı'dan veda mesajı

Malatya\'ya atanan Vali Ersin Yazıcı\'dan veda mesajı

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Malatya'ya atanan Vali Ersin Yazıcı, bir veda mesajı yayımladı.

14.08.2023 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliği görevine atanan Vali Ersin Yazıcı, veda mesajı yayımladı.

Yazıcı, veda mesajında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 22 Haziran 2020 tarihinde göreve başladığı Antalya'ya 3 yılı aşkın hizmet etme şerefine ulaştığını belirtti.

Eşsiz güzellikleriyle turizmin başkenti, bereketli topraklarıyla tarımın gözbebeği, Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi olan Antalya'da görev yapmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Yazıcı, "Yüreği Toroslar kadar geniş Akdeniz kadar berrak Antalyalılarla gönül bağı kurmanın, başpehlivanların diyarı bu şehrin yüce gönüllü insanlarıyla el ele vermenin heyecan ve coşkusunu yaşadım. Antalya'da acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz günlerimizde birlik ve beraberlik duygusunu her zaman hissettik. Yüreğimizi yakan Manavgat yangınlarında hep birlikte alevlere siper olduk. 11 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketinde depremzede kardeşlerimizin yaralarını birlikte sardık, kapılarımızı açtık." ifadelerini kullandı.

Antalya'da AHENK ve ASİST projelerini başarıyla yürüttüklerine dikkati çeken Yazıcı, şunları kaydetti:

"Antalya'ya Türkiye'nin en hayırsever şehri ünvanını kazandıran yüce gönüllü insanlarımızın katkılarıyla şehrimize nice okullar, sağlık merkezleri, spor kompleksleri, huzurevleri, özel eğitim merkezleri açtık. Antalyamızın turizm, tarım, ticaret, eğitim gibi birçok sektörde başarısını taçlandırdık. Antalya'nın yıldızını hep birlikte parlattık. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle 'Şüphesiz dünyanın en güzel şehri' olan Antalyamızın güzelliğine güzellik katmak için birlikte gecemizi gündüz ettik. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan Antalyalı hemşerilerimiz başta olmak üzere, mesai arkadaşlarıma, belediye başkanlarımıza, yargı mensuplarımıza, üniversitelerimizin rektörleri ve kıymetli mensuplarımıza, güvenlik güçlerimize, odalarımıza, borsalarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu duygularla Antalyalı hemşerilerimize veda ederken, herkesten hakkını helal etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Yazıcı, Battal Gazi'nin şehri Malatya'da hizmetlerine devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'ya atanan Vali Ersin Yazıcı'dan veda mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement