Malazgirt'te 18. Madde Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Malazgirt'te 18. Madde Uygulaması

Malazgirt\'te 18. Madde Uygulaması

Muş’un Malazgirt Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü’nün iki yıldan beri Murat Mahallesi’nde hayata geçirdiği 18. madde uygulamasının sonuna gelindiği bildirildi.

22.08.2016 09:04

Muş'un Malazgirt Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü'nün iki yıldan beri Murat Mahallesi'nde hayata geçirdiği 18. madde uygulamasının sonuna gelindiği bildirildi.

Malazgirt Belediyesi Eş Başkanı Halis Coşkun, Murat Mahallesi'nde yapılan 18. madde imar uygulaması ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. Başkan Coşkun, "Murat Mahallesi'nde başlattığımız 18. madde uygulamasını bitirmenin ve vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz en kısa sürede ilçemizin diğer mahallerinde de18. madde imar uygulama planlarını hazırlamaktır" dedi.

Malazgirt ilçesinin daha rahat ve daha huzurlu bir ilçe olması için çalıştıklarını kaydeden Başkan Coşkun, "Malazgirt ilçesine tarihi olarak baktığımız zaman, çoktan il olması gereken bir ilçedir. Ama ne yazık ki gerek devlet olarak, gerekse bizler Malazgirt'e sahip çıkamadık. Bu yüzyıllardan beri gelen bir sorun olarak önümüzde duruyor. Göreve başladığımız günden beri halkımıza daha iyi hizmet vermek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık. Malazgirt'in maküs talihini yeneceğimizi düşündüğümüz adımları, büyük bir kararlılık içerisinde bir bir atarak karamsarlıkları umuda çevirebilmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz, çabalıyoruz. 18. madde uygulamasını kimse cesaret edip yapamazken biz Malazgirt Belediyesi olarak bu uygulamaya tam destek verdik ve ilçemizde başlattık. Arzuladığımız, hayalini kurduğumuz, Malazgirt için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirt'te 18. Madde Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement