Marmaris-Datça Karayolu tören ile açıldı - Son Dakika
Yerel

Marmaris-Datça Karayolu tören ile açıldı

- Marmaris-Datça Karayolu tören ile açıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da yapımı tamamlanan ve içerisinde Marmaris-Datça Karayolu'nun da bulunduğu 15 milyar TL'lik yatırımların açılışını gerçekleştirdi.

14.01.2023 15:48  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Marmaris- Datça Karayolu tören ile açıldı

MUĞLA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da yapımı tamamlanan ve içerisinde Marmaris-Datça Karayolu'nun da bulunduğu 15 milyar TL'lik yatırımların açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreni için Muğla'ya geldi. Program dahilinde Marmaris-Datça Karayolu'nun da açılışı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile Menteşe'deki törende İstiklal Marşının okunması ile tören alanından canlı uzaktan bağlantı ile Balıkaşıran Mevkii'ne bağlanıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "yollar medeniyet göstergesidir" diyerek Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'na 'hayırlı olsun' dileklerini sunmasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Balıkaşıran mevkiindeki törene; Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Datça Kaymakamı Mesut Çoban, il ve ilçe müdürleri, Karayolları Genel Müdürlüğü personelleri katıldı.

Marmaris-Datça Karayolu tören ile açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris-Datça Karayolu tören ile açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement