Meski 2013 Yılı İkinci Olağan Genel Kurulu'nu Yaptı - Son Dakika
Yerel

Meski 2013 Yılı İkinci Olağan Genel Kurulu'nu Yaptı

Meski 2013 Yılı İkinci Olağan Genel Kurulu\'nu Yaptı

Mersin Büyükşehir Belediyes'ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Kasım ayı olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 2.Oturumu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan'ın başkanlığında...

30.11.2013 11:25

Mersin Büyükşehir Belediyes'ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Kasım ayı olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 2. Oturumu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan Genel Kurul Toplantısı'nda MESKİ'nin bir önceki toplantı tutanağının okunmasından sonra, 1. Hukuk Müşavirliği Yönetmenliği ile ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu ve eğitim, kültür, gençlik ve spor komisyonu raporu oy birliğiyle, Tarifeler Yönetmenliği ile ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu oy birliğiyle, 2014 yılı performans programı ile ilgili plan ve bütçe komisyon raporu ve 2014 yılı ücret tarifesi ile ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Son olarak 2014-2016 yılı bütçe tasarısı ile ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, "MESKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyemizin en önemli hizmet kurumlarında bir tanesi. Gelişen süreçte çok güzel işler yaptık. Bunu beraberce yaptık. Genel kurulda kararlar aldık, hedefler belirledik, tartıştık, stratejik planlar yaptık. Hedefimiz bu üstün başarıyı her geçen gün daha geliştirmek. 889 bin nüfuslu Mersin'imizde 2009 yılında tahakkuk miktarımız 28 bin 757 bin metreküp iken 2012 yılının sonunda bu rakam 36 milyon 144 bin metreküpe ulaşmış, yani yüzde 22 oranında artmıştır. 2013 yılında ise 2012 yılına göre yüzde 4.13 oranında arttığı son on aylık ortalamadan görülmektedir. Bugün için tahakkuk miktarımızın 2009 yılına göre toplam artışı yüzde 30'u bulmaktadır" dedi.

Ülgen, MESKİ Genel Müdürlüğü olarak, çalışmalarının Büyükşehir Belediye Başkanı ve tüm Genel Kurul üyeleri tarafından takdir edilmesinden büyük onur duydukları ve bunun çalışma azimlerini arttırdığını belirterek, verdikleri desteklerden ötürü başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Macit Özcan olmak üzere tüm meclis üyelerine ve çalışma arkadaşlarına tek tek teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski 2013 Yılı İkinci Olağan Genel Kurulu'nu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement