MHP Çan'da Aday Tanıtımı ve Seçim Bürosu Açılışını Yaptı - Son Dakika
Yerel

MHP Çan'da Aday Tanıtımı ve Seçim Bürosu Açılışını Yaptı

MHP Çan\'da Aday Tanıtımı ve Seçim Bürosu Açılışını Yaptı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, MHP Aday tanıtımı ve seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

07.03.2014 09:39

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, MHP Aday tanıtımı ve seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Çan Belediyesi Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu ve Etkinlik Merkezinde gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın arından Aday Tanıtım Toplantısı Ramazan Özdemir Hocanın duasının ile başlayan Aday Tanıtım Toplantısı Milliyetçi Hareket Partisi Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz'ın konuşması ile devam etti. Milliyetçi Hareket Partisi Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz yaptığı konuşmada, "Ülkücü Hareket gün gelecek salonlara sığmayacak. Gün gelecek Ülkücü Hareket meydanlara sığmayacak, sayımız milyonlara ulaşacak. İşte en büyük kanıtı burada Ülkücü Hareket salonlara sığmıyor. Hiçbir kimse buraya gelen hiçbir arkadaşımız, hiçbir bacımız hiçbir tehdit altında bırakılmadan, tehditlerle buraya getirilmedi. İş yerlerinde şu akşam aday toplantımız var gitmeniz gerekiyor diye tebligatlar yapılmadı. Bizim birlikteliğimiz gönül seferberliği. Buraya gelen ger fert, her şahız bize gönülden bağlı olduğu için buraya geldi hiçbir çıkar beklemeden. Bu yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok değerli gönül dostlarım, AKP zihniyeti Ülke genelinde nasılsa maalesef ki Çan'da da aynı boyutta. Bundan 5 yıl önce meydanlarda seçildiğim gün yakamdaki AK Parti rozetini çıkaracağım ideası ile huzurlarınıza çıkan şahıslar, bu gün yakasında AK Parti rozeti olmayanlara her türlü zulmü, her türlü baskıyı göstermektedirler. Milliyetçi Hareket Partisi siyasete hiç bu gözle bakmamıştır. Özellikle üç buçuk yıldan beri, İl Genel Meclis Üyemizle beraber köy muhtarlarımıza hangi düşünceden, hangi fikriyattan ve ya bize uzak yakın ilişkilerine bakmadan elimizden geldiği hizmetlerin en iyisini vermeye çalıştık. Bunu Allah nasip ederse 30 Mart günü, Çan Belediyesine 3 Hilali diktiğimizde de yerel yönetimlerde de aynı şekilde çalışmalarıma devam edeceğimizi ispatlamak istiyoruz. Biz Türk Milliyetçileri, Milliyetçi Hareketin mensupları, bu hilale sahip çıkmaya yeminliyiz ve sahip çıkacağız. İster sağcı ol ister solcu ol, İster Alevi ol İster Sünni ol, ister Türk ol ister Kürt ol, sadece hırsız olma" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Efkan Erkan, "Milliyetçi, Ülkücü Hareket bu günlere kolay gelmedi. Hepinizin de bildiği gibi kurşunlarla geldi yılmadı, ölümlerle bizi bıktıramadılar. Zindanlara kafa tuttuk. Çok şükür 45 yıldan beri bıkmadan, usanmadan Türk Milleti'nin değerlerini savunarak bu günlere geldik. Çanakkale teşkilatı olarak uzun bir zamandan beri 30 Mart yerel seçimlerine bütün ilçelerimizle elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce çok değerli adaylarla yola çıktık. Bu gün gezdiğimizde görüyoruz ki Çanakkale'nin bütün ilçelerinde aynı Çan'da olduğu gibi coşkulu kalabalıklarla, inanmış kitlelerle bütün adaylarımız Belediye Başkanlıklarına yürüyorlar" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Halil Turan'a, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Hilmi Çetin'e Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Efkan Erkan, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Hulisi Özçelik'e Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Salih Dilek ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi İsmail Açıkgöz'e Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan yardımcısı Ramazan Acar, teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninin ardından yapılan Proje Sunumu ile Çanla ilgili projeler Çanlı Vatandaşlarla paylaşıldı. Proje sunumunun ardından 2014 Mahalli İdareler Secimler İl Genel Meclisi adayları, Belediye Meclis Üyesi adayları ve Milliyetçi Hareket Partisi Çan Belediye Başkan Adayı Sevim Öz, sahneye çıkarak Aday Tanıtım Toplantısına gelen misafirleri selamladılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Çan Belediye Başkan Adayı Sevim Öz, "Önce insan anlayışı ile yola çıkıyoruz. Çünkü sizi çok önemsiyorum. Belediyeyi aldığımız zaman, inşallah bu kalabalığı gördükten sonrada zaten hiç kuşkum yoktu sizleri de burada gördükten sonra güvenim kat ve kat arttı. İnanmış insanı yenmek çok zordur. İnanmasaydım yola çıkmazdım. Bizim anlayışımızda ben yok biz var, insan var, ayrımcılık yok. 43 yıldan beri Çan'da yaşıyorum ama hayal ettiğim Çan gerçekleşmedi. Bu güzel Çan'da 35 yıl bir kamu kuruluşunda siz güzel insanlara hizmet verdim. Bilirsiniz ki kamu kuruluşu belirli bir alanı kapsar, istediğiniz her şeyi yapamazsınız. Ama o kamu kuruluşunda ben sayılı müdürler arasında yer alırken, 20yıl müdürlük yaparken, PTT müdüründen Başkan olmaz dediler. Müdürlüğü bile yapmamı çok gördüler, abla dediler, o kadın dediler. Ama ben mazbatamı aldıktan sonra projelerimi yapıp yapmadığımı sizlere hesap verdiğim gibi kendi partime de hesap vereceğim. Değerli arkadaşlarım, değerli, hemşerilerim, ben diyorum ki bu yönetimimi Çan'da yaşayan tüm insanlarla, tüm vatandaşlarımızla el ele, gönül gönül'e vererek ortak akıl esaslı bir yönetim sergileyeceğiz" dedi. Aday Tanıtım Toplantısının ardından grup toplu olarak MHP Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Çan'da Aday Tanıtımı ve Seçim Bürosu Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement