MHP'den İlk Belediye Başkan Aday Adayı Sevim Öz - Son Dakika
Yerel

MHP'den İlk Belediye Başkan Aday Adayı Sevim Öz

MHP\'den İlk Belediye Başkan Aday Adayı Sevim Öz

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, PTT eski Müdürü Sevim Öz, MHP İlçe Binasında İlçe Başkanı Fikri Yılmaz'a belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru dilekçesini verdi.

09.09.2013 09:48

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, PTT eski Müdürü Sevim Öz, MHP İlçe Binasında İlçe Başkanı Fikri Yılmaz'a belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru dilekçesini verdi.

İlçe Parti binasında İl Genel Meclis üyesi Halil Turhan, Çan Ülkü ocağı Başkanı Adem Şeker, MHP kadın kolları ve partililerle buluşan Öz, "Kamuda 39 yıl çalıştım. 39 yılın 35 yılını Çan Halkı'na hizmet ederek geçirdim. Tecrübelerimi genç arkadaşlarla paylaşabilmek ve Çan Halkına hizmetlerime devam edebilmek için böyle bir yola çıktım. Sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. 2014 Mart ayında yapılacak olan Belediye başkanlığı seçimlerinde gönül verdiğim Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkan aday adaylığım için dilekçemi Başkanımız Fikri Yılmaz'a vererek resmi başvurumu gerçekleştirdim. Üç dönemdir MHP küçük oy farkıyla Belediye Başkanlığını Çan'da Kaçırıyor. Ben bu dönem MHP'nin Çan Belediyesini alacağından eminim. Bu yarışa bazı aday adayı arkadaşlarda katılacaklardır. Gerek ben gerekse bir başka arkadaşta seçime girse ben sonuna kadar arkasında olacağımın sözünü veriyorum. Ama benim 40 yıldır yaşadığım Çan'da hayallerim var. Çan halkı için yaşamak için hayallerim var. İnanıyorum ki partim beni aday gösterir, aday yaparlarsa bu dönem Çan'da MHP'nin dönemi olacak" şeklinde konuştu.

MHP İlçe Başkanı Fikri Yılmaz'da yaptığı konuşmasında " Türkiye'deki belediyeleri incelerseniz en başarılı belediyeleri MHP yönetiyor. Biz'de MHP Çan İlçe teşkilatı olarak yerel seçimlere inanarak çalışmalara devam ediyoruz. Bundan sonrada çalışmalara daha fazlasıyla devam edeceğiz. Ben buradan halkımıza mesaj vermek istiyorum. MHP'ye gönül veren tüm halkımıza MHP'nin kapıları açıktır" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den İlk Belediye Başkan Aday Adayı Sevim Öz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement