Milletvekili Aday Adayı Tüfenkci'den Bik Şube Müdürü Abacı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aday Adayı Tüfenkci'den Bik Şube Müdürü Abacı'ya Ziyaret

Milletvekili Aday Adayı Tüfenkci\'den Bik Şube Müdürü Abacı\'ya Ziyaret

AK Parti eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Av. Bülent Tüfenkci, Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürlüğü’ne atanan Nihat Abacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

03.02.2015 10:14

AK Parti eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Av. Bülent Tüfenkci, Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürlüğü'ne atanan Nihat Abacı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Beraberinde İl yönetiminden Murat Turgut ve partililerle birlikte BİK Şube Müdürü Abacı'yı makamında ziyaret eden Bülent Tüfenkci, Malatya basınında önemli bir isim olan ve çalışmalarıyla her zaman takdirle karşılanan Abacı'nın Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürlüğü'ne getirilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Abacı'nın basın mesleğinin tozunu yutanlardan biri olduğunu ifade eden Tüfenkci, "Uzun yıllar Malatya'ya basında yer alması ve buralarda elde ettiğini bilgi ve birikimi bulunduğu görevde kendisine avantaj sağlayacaktır" dedi.

Yerel basının birçok sorunlarının olduğunun altını çizen Tüfenkci, geçmişte Basın İlan Kurumu'nun da yapmış olduğu öncülükle gazetelerin satışlarının ve gelirlerinin arttırılması noktasında bir takım çalışmaların yapıldığını söyledi. Bundan sonra da BİK Malatya Müdürü Abacı'nın, Malatya'daki yerel basının ayakta kalabilmesi adına şu ana kadar edindiği tecrübesini kuruma yansıtacağını belirten Tüfenkci, yeni görevinde Abacı'ya başarılar diledi.

Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı ise, demokrasinin vazgeçilmezlerinden olan siyasi partiler ve basının ülkenin gelişmesi adına önemli hizmetler üstlendiğini belirterek Tüfenkci'nin AK Parti İl Başkanı olarak Malatya'da 4 yıllık süre zarfında görev yaptığını ve şuan da da milletvekilliği aday adaylığı sürecinde olduğunu söyledi.

Basın İlan Kurumu Malatya Şubesi'nin görevleri ile ilgili bilgiler veren Abacı, ileriki günlerde Malatya'da yerel gazetelerin tirajlarının artırılması adına Malatya Basın İlan Kurumu olarak bazı çalışmalara imza atacaklarını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aday Adayı Tüfenkci'den Bik Şube Müdürü Abacı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement