Milletvekili İsmail Kaşdemir Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili İsmail Kaşdemir Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Milletvekili İsmail Kaşdemir Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, teşkilatlardan gelen talep, değerlendirmeler sonucunda, adaylık konusunda hizmete devam etme kararı aldığını söyledi.

20.02.2015 13:29  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, teşkilatlardan gelen talep, istişare ve değerlendirmeler sonucunda, adaylık konusunda hizmete devam etme kararı aldığını söyledi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ayhan Çetin ve Çanakkale Görme Engelliler Dernek Başkanı İbrahim Batdal, İsmail Kaşdemir'i ziyaret etti.

Kaşdemir, yaptığı konuşmada, "Genel Merkezimiz, teşkilatlarımız ve halkımız ile yaptığım görüşme ve değerlendirmeler sonucunda büyük bir onur ve heyecanla yaptığım milletvekilliği görevime devam etmek için aday olmaya karar verdim. 2011 yılından bu yana milletvekili olarak Millete ve memlekete hizmet etme onurunu ve mutluluğunu yaşadım. Belirli bir tecrübe birikimim oldu. Bu tecrübeyi, heyecan ve enerjimizle birleştirerek yeni dönemde daha da faydalı olacağıma inanıyorum. AK Parti olarak Milletimizle birlikte 'Yeni Türkiye' yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Milletimiz bize inanıyor ve güveniyor. Biz de Aziz Milletimize her zamanki gibi inanıyor ve güveniyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğer bizlere görev verilirse, Milletimizle beraber büyük işler başaracağız. Hem ülkemize hem Çanakkale'ye büyük eserler kazandıracağız. Hem çok çalışıp ortaya eserler koyacağız hem de Milletimizin gönlündeki yerimizi muhafaza edeceğiz. Allah bizleri mahçup etmesin. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Çanakkale'de de en fazla aday adayı başvurusunun AK Parti'ye yapılmış olması, hala Milletimizin umutlarının ve ümitlerinin AK Parti'de olduğunun en açık göstergesidir. Partimize güç veren tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte büyük bir özveri ve uyum içinde çalışarak memleketimizin hayırlı evlatları olmak istiyoruz. Bu vesileyle Milletvekili aday adayı olmuş bütün arkadaşlarımıza gönülden başarılar dilerim. Demokrasi yolculuğumuzun en önemli seçimlerinden olan 7 Haziran genel seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Kaşdemir, AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti Genel Merkezine yaptı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili İsmail Kaşdemir Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement