Muhtarlar 'Beraberlik Yemeği'nde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar 'Beraberlik Yemeği'nde Buluştu

Muhtarlar \'Beraberlik Yemeği\'nde Buluştu

Kütahya İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ramazan Aydemir yaklaşan yerel seçimler öncesinde Tunçbilek bölgesi köy muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

25.02.2014 12:46

Kütahya İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ramazan Aydemir yaklaşan yerel seçimler öncesinde Tunçbilek bölgesi köy muhtarları ile yemekte bir araya geldi. AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir'in de katıldığı toplantıda yapılan konuşmalarda AK Parti iktidarında gerçekleştirilen yatırımlardan bahsedilerek birlik ve beraberlik mesajları verildi.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti İl Genel Meclisi üyesi adayı Ramazan Aydemir, Tunçbilek bölgesindeki 17 köyün muhtarıyla bir araya gelerek yemekli istişare toplantısı gerçekleştirdi. Çevre yolu üzerinde faaliyet gösteren Altın Bilge Restorant'da düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri Coşkun Arı, Yavuz Doğanay ile Ahmet Çevik de katıldı.

Ramazan Aydemir, 10 yıldır aktif siyasetin içinde olduğunu vurgulayarak yeni bir 5 yıllık döneme daha girileceğini kaydetti.

Aydemir, açıklamasında, "Allah bu milletin elinden sandıkları almasın. Her zaman biz size geliyorduk, bu kez önce biz sizi çağıralım sohbet edelim istedik. AK Parti mensupları olarak bizler yine sizleri köylerinizde ziyaret edeceğiz. Halkımız, günlük siyasi gelişmeleri artık dakikası dakikasına izliyor, bilgi alıyor. Bizim köylerdeki vatandaşlarımıza yapacağımız ziyaretler daha çok siyasi saygı ziyaretidir. Yaptığımız hizmetleri anlatma konusunda ise zaten tüm hizmetleri muhtarlarımız ve halkımızla birlikte yapıyoruz. O yüzden bu ziyaretlerimizde yaptıklarımızı değil, hep birlikte daha fazla ne yapabilirizi gündeme getirmeliyiz. Bir çoğunuz tekrar seçimlere hazırlanacaksınız. Muhtarlık seçimleri çok zorlu geçer bunu biliyorum. 30 Mart'tan sonra inşallah seçilip, bugüne kadar yaptıklarımızın üstüne çıkarak çalışacağız. 10 yıl önce asfalt, alt yapı ve üst yapı problemleri vardı. Bugün ise 26 köyümüzde başlattığımız çöplerin toplanması konusunu konuşuyoruz. Bunlar çok önemli hizmetler ama tabii ki yeterli değildir. İnsanoğlu daha fazlasını ister, bizler de yapmaya gayret edeceğiz" dedi.

Aydemir, "Geçtiğimiz 10 yıllık süreçte birçoğunuzla dost olduk. Zaman zaman ailemizle görüştüğümüzden daha fazla birbirimizle görüşüyoruz. Siyasetin böyle güzel bir tarafı da var. 30 Mart Türk siyasi tarihinde çok önemli bir seçim. O nedenle, inanıyorum ki milletimiz sandıkta damgayı ve mührü koyacağı yeri iyi bilir. Yeni dönemde daha büyük projelerimizle tüm köylerimize eşit bir şekilde hizmetlerimizi sunacağız" diye konuştu.

Köy muhtarlarının bir araya geldiği programa katılan Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir ise "Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım" diyerek hizmet yarışında muhtarlara başarılar diledi.

Demir, "Halkımıza güveniyoruz ve seçimdeki vereceği tüm kararlara da saygılıyız. Bizlerin sorumluluğu yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatmaktır. Bu dönemden sonra yapacaklarımız inanınki daha fazlası olacak. AK Parti köylerimizde alt yapıyı tamamladı. İstanbul, Bursa gibi illerimizde insanlar nasıl hizmetler alıyorsa Tavşanlı'nın köyleri de kaliteli hizmet alacak. Birlik ve beraberlik kolay tesis edilmiyor. Tavşanlı'da İl Genel Meclisi'nde öyle bir sistem kurulmuş ki tüm köylere eşit hizmet götürme prensibi oluşturulmuş. Ben bugüne kadar çalışmalarıyla sizlere hizmet getiren İl Genel Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Toplantıda muhtarlar adına söz alan Dutlar Köyü Muhtarı Mustafa Arslan da, düzenlediği bu program için Ramazan Aydemir'e teşekkür ederek, "Yeni dönemde de bu birlik ve beraberliğimizin devamını diliyorum" dedi.

Aydemir'in organize ettiği, "Birlik Gecesi" ne Artıranlar Köyü Muhtarı Ali Osman Uludağ, Bozbelen Muhtarı Mustafa Gökçe, Burhan Muhtarı Recep Elma, Derbent Muhtarı Ahmet Uludağ, Dutlar Muhtarı Mustafa Arslan, Elmaağacı Muhtarı Adil Tura, Eşen Muhtarı Mustafa Salın, Karakaya Muhtarı İsa Uzun, Kayaarası Muhtarı Mehmet Dikmen, Kızılçukur Muhtarı Recep Yiğit, Köprücek Muhtarı Veli Acar, Köseler Köyü Muhtar Vekili Necip Oruç, Yeni Köy Muhtarı Mustafa Şanlı, Nusratlar Muhtarı Dursun Aydın, Şapçı Muhtarı Turan Kuru, Şapçıdede Muhtarı Ahmet Aydın ve Yörgüç Muhtarı Kadir Çelik katıldı.

Öte yandan heyet, yemeğin ardından AK Parti İlçe Teşkilatı'na geçerek sohbet ve toplantıya burada devam etti.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar 'Beraberlik Yemeği'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement