Osb Yönetimi Başkan Tütüncü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Osb Yönetimi Başkan Tütüncü'yü Ziyaret Etti

Osb Yönetimi Başkan Tütüncü\'yü Ziyaret Etti

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Başkan Vekili Fatih İncir, Yönetim Kurulu üyeleri Can Hakan Karaca, Mustafa Yayla, Cengizhan Erdoğan ve Bölge Müdürü İlhan Metin’den oluşan OSB heyeti, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

19.03.2015 11:10

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Başkan Vekili Fatih İncir, Yönetim Kurulu üyeleri Can Hakan Karaca, Mustafa Yayla, Cengizhan Erdoğan ve Bölge Müdürü İlhan Metin'den oluşan OSB heyeti, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ziyarette yaptığı konuşmada, Antalya'da sadece turizm, tarım, ticaret değil, sanayinin de olduğunu kaydederek, yerel yönetimler ile sanayicilerin yeni projelerle işbirliği yapmalarının önemine vurgu yaptı. Antalya'da kurumlar arasında son derece sağlıklı bir diyalog kültürü oluştuğunu ifade eden OSB Başkanı Ali Bahar, "İlimizin sanayi üretim üssü olarak isimlendirebileceğimiz Antalya OSB ile yerel yönetimler işbirliği ile önemli istihdam projeleri hayata geçebilir. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan sanayicilerin belediyelerle birlikte projeler üretmesinin Antalya için önemli katma değer üreteceğine inanıyorum. Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde bir istihdam ofisi kurabilir ve iş arayanlar ile işverenlerin buluşacağı bir platformu yerel yönetimlerin de desteği ile tesis edebiliriz. Böylece Antalya'nın kalkınmasına katkı koyan OSB'nin oluşturduğu faydayı arttırabiliriz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de belediye olarak istihdam projelerine verdikleri önemi vurgulayarak, Organize Sanayi Bölgesi ile bu tür bir çalışmaya her türlü katkıyı koyacaklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osb Yönetimi Başkan Tütüncü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement