Osmaneli 1308 Spor Kulübü Güreşçilerinin Başarısı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli 1308 Spor Kulübü Güreşçilerinin Başarısı

Osmaneli 1308 Spor Kulübü Güreşçilerinin Başarısı

Bilecik’te yapılan 12-13 Yaş Minikler Serbest Stil Güreş Grup Müsabakalarında başarılı olan Osmaneli 1308 Belediye Spor Kulübünün genç güreşçileri, 1-1 Haziran tarihleri arasında Bursa’da yapılacak olan şampiyonaya katılmaya hak kazandı.

17.05.2016 11:26

Bilecik'te yapılan 12-13 Yaş Minikler Serbest Stil Güreş Grup Müsabakalarında başarılı olan Osmaneli 1308 Belediye Spor Kulübünün genç güreşçileri, 1-1 Haziran tarihleri arasında Bursa'da yapılacak olan şampiyonaya katılmaya hak kazandı.

Yapılan müsabakaları değerlendiren Antrenörü Osman Nuri Kahraman, Güreş Federasyonu'nun 2016 faaliyet programında yer alan Bilecik'teki müsabakalara 23 il takımının katıldığını belirtti. Kahraman, kulüp sporcularından Murat Can Acar'ın 53 kiloda, Ahmet Mersin'in ise 75 kiloda madalya alarak 1-2 Haziran 2016 Bursa ilinde yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandığını söyledi.

Güreşçileri Osmaneli'ye dönüşlerinde karşılayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise, 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü güreşçilerini başarılarından dolayı kutladı. Başkan Şahin, ata sporu olan güreşi her zaman önemsediklerini belirterek, "Bu spor dalımız Osmaneli bölgesi olarak önemli. Güreşçilerimizin yapılan müsabakalarda derece alması bizi gururlandırdı. Başarılı sporcu ve kulübümüze belediye olarak elimizden gelen desteğimizi sürdüreceğiz. Bu bağlamda, başta sporcular olmak üzere, bunlara emek vererek yarışmalara hazırlayan antrenör ve yöneticiler ile çocuklarını spora yönlendiren ailelerini kutluyorum. Sizlerden ilerleyen zamanlarda çok daha fazla madalya ve kupalar bekliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli 1308 Spor Kulübü Güreşçilerinin Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement