Osmaniye'de Ramazan - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'de Ramazan

Osmaniye\'de Ramazan

DÜGİAD tarafından iftar etkinliği düzenlendi

26.07.2013 12:36

Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği (DÜGİAD) tarafından iftar etkinliği düzenlendi.

İftar duasını İlçe Müftüsü Gıyasettin Yılmaz yaptığı etkinlikte DÜGİAD Genel Sekreteri Zafer Yılmaz, iftar yemeğine katılan protokol ve DÜGİAD üyelerine teşekkür etti.

Programda Yerköy Kaymakamlığına atanan Kaymakam Nevzat Şengök'e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı DÜGİAD Başkan Vekili Orhan Yıldız tarafından plaket verildi.

Kaymakam Şengök, ise Düziçi'nden ayrıldığı için buruk bir duygu yaşadığını belirterek, "6 yıllık görev süresi içerisinde yavaş yavaş, yeni yerlere, yeni denizlere yelken açma vakti geldi. Biz burada dostluk gördük, nice güzel insanları gördük. Bugün böyle güzide bir topluluğun, siyasi parti temsilcilerini aynı çatı altında buluşturan DÜGİAD önemli bir görev üstlenmiş bulunuyor. Önemli bir sivil toplum örgütü pozisyonunda, ama bununla birlikte bu güzel topluluğun oluşmasında Düziçi insanının hoşgörüsü, bir arada yaşama birliğini görüyorum. Bu organizasyonu düzenleyen DÜGİAD'a teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeğine MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Taman, MHP İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İlçe Nüfus Müdürü İsmail Çullu, İlçe Özel İdare Müdürü Yüksel Şenöz, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Rasim Arı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, Düziçi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Konca, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Galip Mart, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Nurcan Yiğit, Osmaniye Engelliler Platformu Düziçi Temsilcisi İlyas Yiğit ve davetliler katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye'de Ramazan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement