Özkan AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Özkan AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Özkan AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Ankara’dan gelerek Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adaylığı için il başkanlığına müracaatını yapan Dr. Nihat Özkan, kar kış, gece gündüz demeden çalışmaya, hizmet etmeye ve yeni Mardin’i inşa etmeye geldiklerini söyledi.

19.02.2015 18:02

Ankara'dan gelerek Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adaylığı için il başkanlığına müracaatını yapan Dr. Nihat Özkan, kar kış, gece gündüz demeden çalışmaya, hizmet etmeye ve yeni Mardin'i inşa etmeye geldiklerini söyledi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu'ya başvuru dosyasını teslim eden Mardin milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, medeniyetler ve kültür şehri Mardin'de bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. AK Parti'nin ötekileştiren bir parti olmadığını söyleyen Özkan, herkese eşit mesafede davrandığını belirtti. Başvurunun ardından bir açıklama yapan Dr. Nihat Özkan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun atom karınca gibi çalıştığını belirterek, "Başbakan Davutoğlu'nun bu çalışması diğer partileri kıskandırıyor. Burada vizyon Türkiye'yi 2023'e değil 2071'e taşımaktır. Çözüm sürecinden sonra artık analar ağlamamaya başladı, bu da milli birlik ve kardeşlik projesinde toparlayıcı bir güç oldu. Ben de AK Parti'nin bir neferi olarak çalışmaya, hizmet etmeye geldim. Elimi taşın altına koymaya geldim, elimizden geldiği kadar çalışacağız. Kar kış, gece gündüz demeden çalışacağız. Ben huzurlarınızda bunun için söz veriyorum" dedi.

Mardin'i AK Parti'nin büyükşehir yaptığını, ancak şuan hak ettiği konumda olmadığını ifade eden Özkan, "Liderlerimiz yeni Türkiye'yi inşa ettiği gibi bizlerde yeni Mardin'i inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu ise hayırlı çalışmalar dileğinde bulunarak AK Parti Mardin milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan'ı tebrik etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özkan AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement