Salihli AK Parti'de Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Salihli AK Parti'de Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca Aday Adayı

Salihli AK Parti\'de Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca Aday Adayı

Salihli'de AK Parti'nin ilk belediye başkan aday adayı Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca oldu.

10.10.2013 12:33

Salihli'de AK Parti'nin ilk belediye başkan aday adayı Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca oldu. Manisa Süt Üreticileri Birlik Başkanı ve aynı zamanda Veteriner Hekim olan Ulvi Murat Tunca, 30 Mart 2014'teki yerel seçimlerinde Ak Parti'den Salihli Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Gerek aday adaylığı, gerekse adaylık sürecini bir seçim maratonu olarak görmediğini vurgulayan Tunca, "Bunu Sayın Başbakanımız gibi bir millet ve memleket sevdası olarak görüyorum. Yıllardır köylümüzle omuz omuza damlarda mücadele verdik, bağlarda analarımız, bacılarımız ve kardeşlerimizle mücadele verdik. Şimdi hep birlikte, ben değil biz olarak Salihli'mizi 2023 Türkiye'sine yakışır, çok önceden hak ettiği yerine taşımak için harekete geçme zamanıdır" dedi.

Salihli'yi hep beraber Ege Bölgesi'nin "Gözdesi" yapma zamanı olduğunu belirten Tunca, "Farklılıklarımızı ve ortak paydalarımızı, aynı vizyona çevirip Salihli'yi hep beraber Ege Bölgesinin "Gözdesi" yapma zamandır. Kişi değil, insan odaklı bir belediyecilik, kurum değil, millet odaklı bir belediyecilik, farklılıklara saygılı bir belediyecilik, eşit, şeffaf, ilkeli, sürekli bir belediyecilik, teknolojik tarım, sanayi, şehirleşme, modern toplum hedefli bir belediyecilik, dedelerimizin, ninelerimizin anlattığı hikayeleri unutmayan, buram buram tarih kokan o kültürel mirasına sadık bir belediyecilik, genç, dinamik, liyakat sahibi, hizmeti bir bayrak yarışı olarak gören belediyecilik anlayışı ile bu kutsal göreve tüm kalbim, birikimim ve kararlılığım ile talibim" şeklinde vurguladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli AK Parti'de Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement