Şehzade Mehmet'li Deniz Güreşte Gümüş Madalya Kazandı - Son Dakika
Yerel

Şehzade Mehmet'li Deniz Güreşte Gümüş Madalya Kazandı

Şehzade Mehmet\'li Deniz Güreşte Gümüş Madalya Kazandı

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi Deniz Yasak, Uluslararası 10. Türk Dünyası Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası’nda Gümüş madalya kazandı.

10.06.2014 14:25

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi Deniz Yasak, Uluslararası 10. Türk Dünyası Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası'nda Gümüş madalya kazandı.

Türkiye Güreş Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Uluslararası 10. Türk Dünyası Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası 07-08 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapıldı. Çok çekişmeli müsabakaların yapıldığı turnuvaya 10 ülkeden yaklaşık 150 güreşçi katıldı. Turnuvada dereceye takımlara kupaları ve ilk üç sırayı alan güreşçilere madalyaları yetkililer tarafından verildi. Söz konusu uluslararası turnuvada Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi Deniz Yasak 100 kilogramda ikinci oldu. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Okul Müdürü Giray Kara, "Öğrencimiz Deniz Yasak'ın Uluslararası Türk Dünyası Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası'nda ikinci olması bizleri çok mutlu etti. Bu başarısından dolayı kendisini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Ata sporumuz güreşe alt yapıda destek vermeye devam edeceğiz." dedi.

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Behçet Karaca ise,"Uluslar arası Türk Dünyası Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası, ülkemizde bu yaş grubunda yapılan önemli uluslar arası güreş turnuvalarından bir tanesi. Bu turnuvada madalya almak gerçekten çok önemli. Deniz çok karakterli ve çalışkan bir sporcu. Kendisinden büyük başarılar bekliyorum. Deniz'in dışında Okulumuzda halen Avrupa Şampiyonu Kerem Kamal, Avrupa yedincisi Eyüp Sayan ve Türkiye Şampiyonu Selman Çubukçu okumaktadır. Maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Okul Müdürümüz Giray Kara'ya ve gösterdikleri anlayış ve özveriden dolayı tüm öğretmenlerimize şahsım ve güreşçilerim adına çok teşekkür ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzade Mehmet'li Deniz Güreşte Gümüş Madalya Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement