Sevim'den Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Sevim'den Seçim Değerlendirmesi

Sevim\'den Seçim Değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkan Yardımcısı Hüseyin Sevim, seçim değerlendirmesinde bulunurken, 30 Mart’ın Diyarbakır’da Ak Parti’nin zafer günü olacağını söyledi.

22.03.2014 16:05

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkan Yardımcısı Hüseyin Sevim, seçim değerlendirmesinde bulunurken, 30 Mart'ın Diyarbakır'da Ak Parti'nin zafer günü olacağını söyledi.

Diyarbakır halkının AK Parti hizmetlerini benimsediğini ve bu partiyi kucakladığını söyleyen Hüseyin Sevim, gece gündüz çalışarak partilerinin hizmetlerini herkese ulaştırdıklarını dile getirdi. Gittikleri her yerde coşkuyla karşılandıklarını belirten Sevim, belediye başkan adaylarının da aynı hız ve performans ile çalıştığını kaydetti. Yapılan anketlerde AK Parti'nin Diyarbakır'da yüzde 49'larda olduğunu ifade eden Sevim, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 27 Mart Perşembe günü saat 15.30'da Diyarbakır'da olacaktır. Sayın Başbakanımızın gelişiyle inşallah ezici bir çoğunlukla Diyarbakır'ı 17 ilçesiyle birlikte alacağız. Mazbataları da çözüm sürecinin mimarı, kardeşliğin teminatı Sayın Başbakanımıza vereceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevim'den Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement