Sivas İl Özel İdaresi Dergisi 17'inci Sayısı Çıktı - Son Dakika
Yerel

Sivas İl Özel İdaresi Dergisi 17'inci Sayısı Çıktı

Sivas İl Özel İdaresi Dergisi 17\'inci Sayısı Çıktı

Sivas İl Özel İdaresi tarafından çıkarılan ve süreli yayın olarak kurumun çalışmalarını anlatan Sivas İl Özel İdaresi Dergisi'nin 100 sayfadan oluşan 17.sayısı okuyucu ile buluştu.
İmtiyaz sahipliğini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih...

19.11.2013 17:19

Sivas İl Özel İdaresi tarafından çıkarılan ve süreli yayın olarak kurumun çalışmalarını anlatan Sivas İl Özel İdaresi Dergisi'nin 100 sayfadan oluşan 17. sayısı okuyucu ile buluştu.

İmtiyaz sahipliğini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ın yaptığı derginin Yazı İşleri Müdürlüğünü Alpaslan Ceyhan, Yayın Koordinatörlüğünü ve Haber Müdürlüğünü ise İbrahim Uçar üstleniyor.

İl Özel İdaresi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce hazırlanan ve kurumun önemli çalışmalarının anlatıldığı bu sayıda; Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi, Et Entegre Tesisi, 112 Acil Çağı Merkezi, Kültür Merkezi gibi şehrin gündeminde olan önemli projeler ile 2013 yılı Yatırım Programı çalışmaları ve birim müdürlükleri tarafından yürütülen diğer faaliyetlere yer verildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, dergideki sunuş yazısında Sivas İl Özel İdaresi olarak kaliteli ve verimli hizmet sunmak için gayret gösterdiklerini, halkın ihtiyaçlarını en hızlı şekilde hizmete dönüştürmeye çalıştıklarını söyledi.

Merkezden en ücradaki yerleşim yerine kadar çok geniş bir coğrafyada kaliteli ve verimli hizmet götürmenin gayreti içerisinde, önemli çalışmalar yapıldığını söyleyen Ayhan, "İdaremizin çalışmalarının bir kısmının anlatıldığı 17. sayımızı, görsel ve içerik olarak en zengin haliyle, okuyucuyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bir sonraki sayı ile farklı ve etkin yatırımları sizlere sunmayı, yeni projeleri müjdelemeyi temenni ediyorum" diye konuştu.

İl Özel İdaresi Dergisi, başta il valilikleri, il özel idareleri ve şehir dışındaki Sivaslı dernekler olmak üzere, ilde ve ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine dağıtılacak. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas İl Özel İdaresi Dergisi 17'inci Sayısı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement