Tanrıverdi Turgutlu'da Partililerle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Tanrıverdi Turgutlu'da Partililerle Bayramlaştı

Tanrıverdi Turgutlu\'da Partililerle Bayramlaştı

AK Parti Turgutlu İlçe teşkilatı bu sabah bayramlaşmada bir araya geldi.

16.10.2013 13:23

AK Parti Turgutlu İlçe teşkilatı bu sabah bayramlaşmada bir araya geldi.

Orta Parkta düzenlenen bayramlaşmaya AK Parti Manisa Milletvekili ve MYKY Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Turgutlu Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azman, Ak Parti Manisa İl Genel Meclis Üyesi Güzide İçen Kasap, Ak Parti Turgutlu Kadın Kolları Başkanı Hatice Gözeten, Ak Parti Turgutlu Gençlik Kolları Başkanı Hasan Kandemir, AK Parti Turgutlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yamansavcı ve birçok partili katıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili ve MYKY Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, "Bugün burada toplanan partililerimiz gösteriyor ki Ak Parti her zaman birlik ve beraberlik içerisindedir. Kurban Allah'a yaklaşmak, yoksullarla paylaşmak ve dostlarla buluşmak demektir. Gönüldaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Serhat Orhan bayram kutlama konuşmasında gündemi de değerlendirdi. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, "Öncelikle tüm partili arkadaşlarımın mübarek Kurban Bayramını kutlarım. Türkiye huzurlu, mutlu, hükümetine ve başbakanına inanan bir bayram yaşıyor. Televizyonlarda izledik nöbet tutan bir askerimizin annesi nöbet tuttuğu alana getirerek bir bayram sürprizi yapıldı. Yine bundan 2-3 yıl önce her ay baskın yiyen bir karakolumuz komutanlarıyla birlikte hemen yakınlarında bir köye bayram ziyaretinde bulundular. Çok samimiyetle söylüyorum bu mu vatanı satmak, bu mu bayrağı satmak. Aşağı yukarı 1 yıldır şehit cenazelerimiz olmuyor. Türkiye'nin her yerinde Ay-yıldızlı bayrağımız dalgalanıyor. Şuan da ülkede Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla tüm ülke kucaklaşmış durumda. Bu mudur vatana ihanet, sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vatanı satıyor diyenlere yazıklar olsun. Tüm ülkenin dirliği ve beraberliği için çalışan o muhterem beyefendiye küçük Turgutlu'dan teşekkür ediyorum. Biz iktidarla aynı dili konuşan belediyenin belediyecilik örneğini çok başarılı bir şekilde yürüttüğümüze inanıyorum. Seçim döneminde birbirimizle kenetlenirsek tüm Manisa'yı kazanmış olacağız. Hüseyin Azman kardeşimin konuşmasından bir mesaj alır gibiyim. Umarım ne niyeti varsa hakkında hayırlısı olsun. Mustafa Yamansavcı kardeşimi de aynı dileklerimi iletiyorum. Ben şahsım adıma ilçemden ve Manisa'dan kim aday olursa olsun maddi ve manevi destek olacağımın şerefim ve namusum üzerine sözünü veriyorum" dedi.

Bayramlaşmada bir konuşma yapan Hüseyin Azman Turgutlu Belediyesi Aday Adaylığı sinyallerini verirken, "Belki de bu İlçe Başkanı olarak son bayramlaşmam olabilir" demesi Azman'ın aday adayı olacağı iddialarını güçlendirdi. Azman ayrıca, "Tüm partililerimizin Kurban Bayramını kutlarım. Manisa Büyükşehir ve 17 ilçeye talibiz, Manisa'nın tamamını kazanmak adına var gücümüzle çalışacağız. Hüseyin Tanrıverdi'nin takım kaptanlığında Manisa dahil tüm ilçeleri AK Belediye yapacağız. Biz genel başkanımızın elif gibi dimdik duruşuyla yolumuza devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanrıverdi Turgutlu'da Partililerle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement