Tso'dan, İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Tso'dan, İftar Yemeği

Tso\'dan, İftar Yemeği

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından iftar yemeği düzenlendi.

30.07.2013 10:51

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Zonguldak Dedeman Otel'de, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar yemeği gerçekleştirildi. İftar yemeğine, Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, TMMB eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, MHP Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Zonguldak TSO Başkanı Salih Demir, Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, engelliler, şehit aileleri, gazi aileleri ve emekliler katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Basın Sözcüsü Metin Demir, "Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl geleneksel hale gelmiş olan bir iftar programımız var. Bu yılki iftar programımızla ilgili yönetim kurulunda yaptığımız görüşmede şöyle bir karara vardık. Bu yıl özellikle dezavantajlı kesimler diye tabir ettiğimiz toplumda bazı sıkıntıları olan ve bunları paylaşma ihtiyacında olan kesimlerle birlikte iftarımızı geçirelim diye bir kararımız oldu. Bunun dışında da protokolden birçok davetlimiz vardı. Protokolden gelen davetlilerimizi Zonguldak'taki dezavantajlı kısmıyla buluşturmak niyetiyle yola çıktık. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak güzel bir iftar etkinliğine ev sahipliği yaptık. Ben katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından açıklama yapan TMMB eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise "Çok ilginç bir iftar sofrasında bir araya geldik. Toplumun bütün kesimleri burada vardı. Mahalleler vardı, sivil toplum örgütü temsilcileri vardı, engelliler vardı, işverenler ve işçiler vardı, emekliler vardı. Böylesine güzel bir masa donatıp bizleri de buraya çağırdığı için Salih Demir'e ve onun şahsında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tso'dan, İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement