Turan'dan Hasta Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Turan'dan Hasta Ziyareti

Turan\'dan Hasta Ziyareti

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale’nin Ezine ilçesinde Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ve AK Parti ilçe başkanı Fırat Akgün ile birlikte Ezine devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

16.05.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ve AK Parti ilçe başkanı Fırat Akgün ile birlikte Ezine devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

Yatan hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan "Fırsat buldukça her gittiğimiz yerde özellikle hastanelerimizi ziyaret ediyoruz. Hükümet olarak sağlığa bir başka önem verdiğimizi her fırsatta söylüyoruz. Yaptığımız yatırımlar da bunun göstergesi zaten. Belediye Başkanımız Haluk Babaoğlu ve ilçe başkanımız Fırat Akgün ile birlikte hastanemizi ziyaret ettik. Yetkililerden hastaların ve hastanenin durumu hakkında bilgi aldık. Hastanede yatan hastalara Allah'tan acil şifalar diliyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turan'dan Hasta Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement