Ülkü Ocakları Genel Merkez Teşkilatlandırma Birim Başkanından İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocakları Genel Merkez Teşkilatlandırma Birim Başkanından İha'ya Ziyaret

Ülkü Ocakları Genel Merkez Teşkilatlandırma Birim Başkanından İha\'ya Ziyaret

Ülkü Ocakları Genel Merkez Teşkilatlandırma Birim Başkanı Onur Ersançmış, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kars Bürosu’nu ziyaret etti.

12.10.2014 12:52

Ülkü Ocakları Genel Merkez Teşkilatlandırma Birim Başkanı Onur Ersançmış, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kars Bürosu'nu ziyaret etti.

14 Haziran 2015 tarihinde yapılması planlanan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Kars milletvekili aday adayı olan Onur Ersançmış'ı İHA Temsilcisi Işık Çapanoğlu karşıladı.

Kars'ta uzun yıllar Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevin yürüten ve Ülkü Ocakları Genel Merkez Teşkilatlandırma Birim Başkanlığı görevine getirilen Onur Ersançmış, Kars'ı ve Karslıları çok iyi tanıdığını, kentin sorunlarını bildiğini ve 2015 Genel Seçimleri'nde Kars'ın öz evladı olarak milletvekili aday adayı olacağını belirtti.

İHA'nın Dünya ve Türkiye'de önemli gelişmelere imza attığını, Türkiye'nin en köklü haber ajanslarından birisi olduğunu ifade eden Ersançmış, Kars'ta da İHA'nın temsilciliğinin olmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Ersançmış, "Allah kısmet ederse 2015 Genel Seçimlerinde MHP'den milletvekili aday adayı olacağım. Burada doğup büyüdüğüm için kentin sorun ve sıkıntılarını yakından biliyorum. Bu sıkıntıları çözmek ve Kars'ın kanayan yarasına merhem olmak için MHP'den aday adayı olduğumu açıkladım" dedi.

İHA Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu ile bir süre sohbet eden Ersançmış, İHA'nın bölgede etkili çalışmalar yaptığını, doğru ve tarafsız yayın anlayışıyla kamuoyunu gelişmelerden kısa sürede haberdar ettiğini ve İHA çalışanlarını tarafısız çalışmalarından dolayı kutladığını kaydetti.

Çayların içildiği ziyarette genel olarak Kars konuşuldu. Kars'ın sorun ve sıkıntıları masaya yatırıldı. Ülkü Ocakları Genel Merkez Teşkilatlandırma Birim Başkanı Onur Ersançmış, daha sonra İHA'dan ayrıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocakları Genel Merkez Teşkilatlandırma Birim Başkanından İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement