Üniversitenin Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Üniversitenin Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Devam Ediyor

Üniversitenin Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Devam Ediyor

7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç’in eşi Şerife Güvenç, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi Faika Yaralı, Üniversite Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Koç ve Kültür Şube Müdürü Bestami Dağlı heyet olarak Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi ile Çocuk Evleri’ne ziyarette bulundular.

14.04.2014 11:28

7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'in eşi Şerife Güvenç, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi Faika Yaralı, Üniversite Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Koç ve Kültür Şube Müdürü Bestami Dağlı heyet olarak Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi ile Çocuk Evleri'ne ziyarette bulundular.

Üniversite Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada; üniversitelerin araştırma, eğitim ve sosyal sorumluluk alanında faaliyet gösterdiği, bu ziyaretlerin de sosyal sorumluluk kapsamında olduğu bildirildi. Gelecek günlerde bu tarz çalışmaların devam edeceği, bu toplumsal kesimlerin üniversitede de görülmek istendiği belirtildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezi yaklaşık 60 engelli çocuğa hizmet veriyor. Heyet, Merkezin müdürü Zafer Kuşoğulları tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirildi.

Merkezde kalan çocukların yaptığı el işlerini inceleyen 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'in eşi Şerife Güvenç ve beraberindeki heyet, daha sonra engelli çocukların kaldığı yaşam evlerini gezdi.

Üniversitenin engelli insanlarımıza dönük sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde yapılan ziyaretten engelli çocuklarımız da memnun oldu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversitenin Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement