Ünlü Kantocu Damcıoğlu Aydın'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

Ünlü Kantocu Damcıoğlu Aydın'a Geliyor

Ünlü Kantocu Damcıoğlu Aydın\'a Geliyor

Forum Aydın'ın 28 Temmuz'da başlayacak ramazan özel programında ziyaretçiler, ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu'nun kanto gösterileriyle eğlenecek.

25.07.2012 11:46

Forum Aydın'ın 28 Temmuz'da başlayacak ramazan özel programında ziyaretçiler, ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu'nun kanto gösterilerisiyle eğlenecek, Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz ismi Nalan Altınörs konseri ile eski günleri yad edecek.

Forum Aydın, ramazan ayında da renkli gösterilere ev sahipliği yapacak. Kantodan, Türk Sanat Müziği konserine, semazen eşliğinde ışıklı tefler dans gösterisinden sema törenine kadar birçok etkinlik Forum Aydın ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

28 Temmuz Cumartesi akşamı sema gösterisiyle başlayacak olan bu çok özel ramazan programı, bir sonraki hafta Nurhan Damcıoğlu'nun kanto gösterisiyle şenlenecek. 11 Ağustos Cumartesi gecesi semazen eşliğinde yapılacak ışıklı tefler dans gösterileri ile ziyaretçilerin yaşayacağı nostaljik ramazan eğlenceleri, 17 Ağustos Cuma gecesi Türk Sanat Müziği'nin değerli yorumcularından Nalan Altınörs'ün dinleyenleri yıllar öncesine götürecek eşsiz müzik ziyafeti ile son bulacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlü Kantocu Damcıoğlu Aydın'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement