Ünye'de 4 Bin Kişiye İftar - Son Dakika
Yerel

Ünye'de 4 Bin Kişiye İftar

Ünye\'de 4 Bin Kişiye İftar

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde düzenlediği iftar programı kapsamında Ünye İskelesinde 4 bin kişiye iftar verildi.

08.07.2014 13:55

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde düzenlediği iftar programı kapsamında Ünye İskelesinde 4 bin kişiye iftar verildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz iftara katılarak vatandaşlarla sohbet etti, birlikte oruç açtı.

İftar programına, AK Parti Ordu eski Milletvekilleri Ayhan Yılmaz, Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık, Ünye İlçe Teşkilatı üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Okunan yemek duasının ardından konuşma yapan Yılmaz, "Bu güzel mekanda Ünye'mizin iskelesinde tarihi anlardan birisini yaşıyoruz. Tam 4 bin Ünyeli kardeşimizle beraber bu güzel alanda iftar yapıyoruz. Ramazanın bereketini, ramazanın güzelliğini hep beraber yaşıyoruz.  Büyükşehirimizin kuruluşuyla birlikte bu yıl ilk defa bir organizasyona imza attık. O da şudur 19 ilçemizin tamamına hemşerilerimizi açık iftar programlarında misafir edelim dedik. Artık iftar çadırlarının dönemi bitti. İftar çadırları ramazanın kış mevsimine denk geldiği dönemlere ilişkin bir uygulamaydı. Biz de dedik ki caddemizi Ünyeli kardeşlerimize açalım, Ünye'mizin en güzel yerinde iftar programı yapalım dedik" diye konuştu.

Konuşmasının devamında yaptıkları çalışmaları anlatan Yılmaz, "Ordu'nun en büyük sorunu Ünye'nin en büyük sorunu nedir diye yaptırdığımız anketlerde ulaşım sorunu çıktı. Türkiye'de Büyükşehirler içinde Ankara ve İstanbul'dan sonra en büyük yol ihalesine çıktık. 750 kilometre sıcak yol asfalt ihalesine başvurduk, ağustosun sonu itibarı ile bu ihaleyi gerçekleştiriyoruz. 750 kilometrelik sıcak yol ihalesinden Ünye ilçemize bu dönem düşen pastadan payımız tam 100 kilometrelik sıcak asfalttır. Artık köylerimiz Ünye'mize sıcak asfaltla bağlanacak" dedi.

-Cumhurbaşkanlığı için Ünye'den açık destek istiyoruz

Yılmaz, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de işaret ederek şunları dile getirdi:

"Bizler için 10 Ağustos tarihinin bir önemi var. Dünya lideri Başbakanımızın, Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı adaylığı hususundaki son ve Cumhurbaşkanı olarak sizlerin desteği ile birlikte köşke gideceği tarihtir.10 Ağustos'ta şimdiye kadar bizlere açık desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Ünyeli kardeşlerimizden Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'a Ünye'den açık destek istiyoruz, Ünye'den sonuna kadar destek istiyoruz. Zira Başbakanımızın Ordu sevgisi, Ünye sevgisi bellidir."

Yılmaz, daha sonra İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan kitapları çocuklara hediye etti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de 4 Bin Kişiye İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement