AK Parti Malatya Heyeti Arguvan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Heyeti Arguvan'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Heyeti Arguvan\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Arguvan ilçesini ziyaret etti.

18.01.2014 17:14  Güncelleme: 17:21

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Arguvan ilçesinde temaslarda bulundu.

Arguvan Kaymakamlığını ziyaret eden heyet, Kaymakam Zafer Oktay'la bir süre görüştü.

AK Parti Arguvan İlçe Başkanlığına geçen heyet, İlçe Başkanı Kudret Kılıç'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Esnafı gezen Çalık ve beraberindekiler, sorunları dinledi. AK Parti heyeti, daha sonra Bahçelievler Mahallesi'ne giderek heyelan nedeniyle risk taşıyan evlerde incelemelerde bulundu.

Burada konuşan Çalık, mahalledeki 24 evin AFAD tarafından afet kapsamına alındığını belirterek, buralarda ikamet eden vatandaşların kira desteği verilerek evlerden çıkarılacağını söyledi. Çalık, burada sadece 24 değil, 97 evin kapsama alınması için girişimde bulunacaklarını kaydetti.

Çalık, Malatya-Arguvan karayolunun ilçe girişinde kalan kesimlerinin de heyelandan etkilendiğini ifade ederek, "Bu yolun kuzeye çekilmesi için çalışmalara başlanacak. Şubat ayında 6 kilometre yeni yol yapılacak" dedi.

Mahallede ekmek pişiren kadınların yanına giden Çalık, hanımlara yardım etti. Vatandaşlardan destek isteyen Çalık, Arguvan'ı AK Parti belediyeciliği ve hizmetine kavuşturmak istediklerini belirtti.

Heyet, daha sonra ilçeye bağlı Karahöyük köyünü ziyaret etti.

AK Parti heyetinin temasları sırasında AK Parti Arguvan Belediye Başkan aday adayı Vahap Doğan da hazır bulundu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Heyeti Arguvan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement