Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ile birlikte Diyarbakır’ın Ak Parti Sur ilçe seçim bürosu açılışına katılan AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, daha sonra katıldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde kadınlarla birlikte halay çekti.

08.03.2014 14:53

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ile birlikte Diyarbakır'ın Ak Parti Sur ilçe seçim bürosu açılışına katılan AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, daha sonra katıldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde kadınlarla birlikte halay çekti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Sur ilçe seçim bürosu açılışı yapıldı. Açılışa Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mine Lök Beyaz, Cuma İçten, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, AK Parti Sur İlçe Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, İl Başkanı Aydın Altaç, SKM Başkanı İslam Kanıtoğlu, Başkan Yardımcısı Hüseyin Sevim katıldı. Sur ilçe seçim bürosu açılışının ardından AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir düğün salonunda etkinlik düzenlendi. Kadınlar günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile birlikte kadınlarla halay çekti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement